gusti Postat Mai 2, 2006 Partajează Postat Mai 2, 2006 Va rog, am nevoie de o schema sau un manual de service pentru un receiver 5.1 CAT model 2107. Cred ca schema interna este acceasi cu ELTAX AVR280. Pentru el am nevoie si de o telecomanda echivalenta - daca cumva ma poate ajuta cineva.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
gusti Postat Mai 3, 2006 Autor Partajează Postat Mai 3, 2006 Va rog, am nevoie de o schema sau un manual de service pentru un receiver 5.1 CAT model 2107. Cred ca schema interna este acceasi cu ELTAX AVR280. Pentru el am nevoie si de o telecomanda echivalenta - daca cumva ma poate ajuta cineva.Multumesc anticipat!Chiar nimeni nu ma poate ajuta? Am nevoie deoarece are un mic brum in functionare (la nivele mici) si nu prea stiu ce sa-i fac. Nu sunt novice dar este complicat in interior. Pe partea de Power i-am reparat finalul ptr SW care era dus dar mai departe nu vreau sa bajbai totusi. Link spre comentariu
gusti Postat Mai 5, 2006 Autor Partajează Postat Mai 5, 2006 Va rog, am nevoie de o schema sau un manual de service pentru un receiver 5.1 CAT model 2107. Cred ca schema interna este acceasi cu ELTAX AVR280. Pentru el am nevoie si de o telecomanda echivalenta - daca cumva ma poate ajuta cineva.Multumesc anticipat!Chiar nimeni nu ma poate ajuta? Am nevoie deoarece are un mic brum in functionare (la nivele mici) si nu prea stiu ce sa-i fac. Nu sunt novice dar este complicat in interior. Pe partea de Power i-am reparat finalul ptr SW care era dus dar mai departe nu vreau sa bajbai totusi.Chiar nimeni, nimeni nu cunoaste acest tip de receiver. Poate fi vazut la http://www.cat-sound.de Link spre comentariu
gusti Postat Mai 14, 2006 Autor Partajează Postat Mai 14, 2006 Va rog, am nevoie de o schema sau un manual de service pentru un receiver 5.1 CAT model 2107. Cred ca schema interna este acceasi cu ELTAX AVR280. Pentru el am nevoie si de o telecomanda echivalenta - daca cumva ma poate ajuta cineva. Multumesc anticipat! Chiar nimeni nu ma poate ajuta? Am nevoie deoarece are un mic brum in functionare (la nivele mici) si nu prea stiu ce sa-i fac. Nu sunt novice dar este complicat in interior. Pe partea de Power i-am reparat finalul ptr SW care era dus dar mai departe nu vreau sa bajbai totusi. Chiar nimeni, nimeni nu cunoaste acest tip de receiver. Poate fi vazut la http://www.cat-sound.de Nu cunoaste nimeni acest receiver? Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 14, 2006 Partajează Postat Mai 14, 2006 omule , il stim toti dar nu avem documentatie pentru el , calmeaza-te Link spre comentariu
gusti Postat Mai 15, 2006 Autor Partajează Postat Mai 15, 2006 omule , il stim toti dar nu avem documentatie pentru el , calmeaza-teMultumesc, o sa astept sa mai treaca timpul......Poate voi gasi pana la urma. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum