remus68 Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 In cartea "Caleidoscop de electronica" - G.D.Oprescu - 1987 se gaseste un montaj interesant "Stereodina" in care se descrie modul de functionare al aplicatiei cu inversare de faza al difuzoarelor.In cazul de fata, ramin la parerea ce am postat-o mai sus. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 mam mai gandit si cred ca o las balta primul motiv ar fi ca nu prea mai am spatiu si pentru ala si ori ce as face sa am mai mult bas ese in zadar,nu trebuie modifucat nimic la partea de sonorizare ci trebuie modificata camera care este plina de materiale fonoabsorbante cum ar fi canapele fotolii si multe altele care fac in asa fel incat se aude jalnic cea mai buna rezonanta si cel mai mult bas se afla pe hol. Link spre comentariu
indy666 Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Ati incercat amplasarea wooferului in coltul camerei? Sau chiar sub fotoliu?Imi amintesc cand eram mai la inceput si nu avem scule klumea, pitulam cate un bas de 8 inch sub fotoliu sau canapea....se auzea de minune, plus ca erau ascunse(nu prea aratau ok....deh, inceputurile!). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum