Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nero burning rom free pt.CD-uri

todorovicm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• todorovicm

8

• Rudolf

6

• yo9hnf

2

• worker

2

Top autori în acest subiect

Nu. Dar initiatorul topicului ti-a lasat cumva impresia ca doreste o aplicatie pentru linux, in contextul in care specifica ca vrea musai nero pentru ca numai cu el se descurca ?

Link spre comentariu
Vizitator tavy72

Nu. Dar initiatorul topicului ti-a lasat cumva impresia ca doreste o aplicatie pentru linux, in contextul in care specifica ca vrea musai nero pentru ca numai cu el se descurca ?

Nu, dar am văzut că și alți utilizatori au recomandat variante la Nero. Personal mi se pare k3b foarte ușor de folosit. Mai mult, inițiatorul spunea că ar dori ceva în română iar k3b este tradus și în română.P.S.Nero are (sau a avut) și versiune de Linux, inițiatorul nu a specificat că vrea Nero pentru windows.
Link spre comentariu

Si bun si free...cam multe pretentii !Eu folosesc de vreo 6 lunivarianta trial Power ISO si n-am ce spune; Cere el codkey dardaca nu-i dai ,nu se supara si merge inainte....

Link spre comentariu

Nu, dar am văzut că și alți utilizatori au recomandat variante la Nero. Personal mi se pare k3b foarte ușor de folosit. Mai mult, inițiatorul spunea că ar dori ceva în română iar k3b este tradus și în română.

P.S.

Nero are (sau a avut) și versiune de Linux, inițiatorul nu a specificat că vrea Nero pentru windows.

Salut.Corect, cu Nero m-am obisnuit de vreo 2 ani.tavy72multumesc, in sfarsit cineva care mi-a auzit doleantele.Daca imi poti spune unde pot copia k3b->in romana.Da am Windows si a-si dori in l.romana.Multumesc anticipat cu stima Aurel... :aplauze

P.S.Multumesc si celorlalti care au sarit in ajutor...

Link spre comentariu
Vizitator tavy72

tavy72multumesc, in sfarsit cineva care mi-a auzit doleantele.Daca imi poti spune unde pot copia k3b->in romana.Da am Windows si a-si dori in l.romana.

Nu-mi mulțumi prea devreme, nu știu k3b să aibă o versiune pentru windows. Dacă pui Linux, foarte probabil vei avea deja instalat k3b.
Link spre comentariu

[Nu-mi mulțumi prea devreme, nu știu k3b să aibă o versiune pentru windows. Dacă pui Linux, foarte probabil vei avea deja instalat k3b.

@tavy, cred ca tie ti-a multumit dintr-o grava eroare, citind-uti postarile inutile :nas: . Acum presupun ca realizezi ca @todorovicm a vrut, asa cum bine am intuit, si e specificat mai sus, Nero pentru.... WINDOWS. --------------------------------@todorovicm, am postat un link unde poti gasi mai multe versiuni de Nero. Descarca unul din ele si uita de k3b, sau altele. Cei drept exista foarte multe aplicatii pt burning, dar nero a fost si va ramane aplicatia cu interfata cea mai intuitiva, usor de folosit chiar si de copii , de nevorbitorii de limba engleza, etc :da
Link spre comentariu

[bSalut.[/b]Multumesc Rudolf, dar Link-urile puse de tine ma introduc la"Anunturi pe Google"si de acolo nu stiu ce sa aleg.Nu este posibilitatea de a pune pe forum si asa poate ma descurc mai bine.Cu stima aurel...

Link spre comentariu

[bSalut.[/b]Multumesc Rudolf, dar Link-urile puse de tine ma introduc la"Anunturi pe Google"si de acolo nu stiu ce sa aleg.Nu este posibilitatea de a pune pe forum si asa poate ma descurc mai bine.Cu stima aurel...

Offf. Am descarcat de acolo unul perfect functional si l-am upload-adat, pt tine aici :http://www.filehost.ro/3586178/Nero_Bur ... part1_rar/http://www.filehost.ro/3586209/Nero_Bur ... part2_rar/Dezarhivezi cele 2 fisiere.Pe parcursul instalarii lasi neschimbat serialul care iti apare, dupa aceea pentru activare introduci codul din fisierul Serial.TxtSuccesuri
Link spre comentariu

Offf. Am descarcat de acolo unul perfect functional si l-am upload-adat, pt tine aici :

http://www.spam.ro.ro/3586178/Nero_Burn ... part1_rar/

http://www.spam.ro.ro/3586209/Nero_Burn ... part2_rar/

Dezarhivezi cele 2 fisiere.

Pe parcursul instalarii lasi neschimbat serialul care iti apare, dupa aceea pentru activare introduci codul din fisierul Serial.Txt

Succesuri

Rudolf,am dat clic pe cele 2 variante de Nero si imi afiseaza ca"Ati ajuns la sfarsitul interenutului".Imi spune sa iesi din....sa opresc PC-ul si sa merg la o bere... :ras:
Link spre comentariu

inlocuieste spam.ro cu f i l e h o s t fara spatiile libere lasate de mine si o sa mearga

Ti le-am trimis prin pm dar forumul modifica automat numele domeniului in functie de anumite filtre. :ras:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări