Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nero burning rom free pt.CD-uri

todorovicm

Postări Recomandate

Salut.Am o mare rugaminte la voi.Ma puteti ajuta sa gasesc un site cu "Nero burning rom free", pt.a putea copia pe CD diverse lucruri(contabilitate).Multumesc anticipat.Cu stima Aurel

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• todorovicm

8

• Rudolf

6

• yo9hnf

2

• worker

2

Top autori în acest subiect

NERO nu este freeware.Varianta Light a lui NERO vine cu unitati DVD/CD-RW.Varianta full este shareware. Daca ai windows 7, atunci nu mai ai nevoie de NERO.

Link spre comentariu
Salut.Problema e ca pana recent am folosit Nero Burning Rom pt.copiere CD(cineva mi la copiat si habar nu am care este cel bun.Din pacare PC-ul cel vechi a cedat(defectat)si acum nu pot copia pe CD.Oricum multumesc iulidan2 si yo9hnf pt.raspuns.Am vazut pe un site mai multe Nero Burning rom free,insa nu stiu care ar fi optim de copiat.Aici vroiam"un mare ajutor"de la voi.Cu stima Aurel...
Link spre comentariu

Pentru scris CD-uri, SilentNight Micro CD Burner V4.0 e complet free, de la 5.X in sus e shareware.Nu necesita instalare, e un simplu executabil.

Link spre comentariu
Multumesc Spitfire.Trebuie sa caut in varianta romana ca de altfel sunt in pom.Sincer nu ma descurc(m-am obisnuit cu nero b.rom)...
Link spre comentariu
wally_gatter

ImgBurn

asta e usor de folosit , si e un programel mic , dupa ce te obisnuiesti cu el nu-ti mai trebuie altul.. Il recomand si eu :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări