todorovicm Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Salut.Am o mare rugaminte la voi.Ma puteti ajuta sa gasesc un site cu "Nero burning rom free", pt.a putea copia pe CD diverse lucruri(contabilitate).Multumesc anticipat.Cu stima Aurel Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 NERO nu este freeware.Varianta Light a lui NERO vine cu unitati DVD/CD-RW.Varianta full este shareware. Daca ai windows 7, atunci nu mai ai nevoie de NERO. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Exista programe freeware, care faca acelasi lucru, ca cdbxp. Link spre comentariu
todorovicm Postat Mai 27, 2012 Autor Partajează Postat Mai 27, 2012 Salut.Problema e ca pana recent am folosit Nero Burning Rom pt.copiere CD(cineva mi la copiat si habar nu am care este cel bun.Din pacare PC-ul cel vechi a cedat(defectat)si acum nu pot copia pe CD.Oricum multumesc iulidan2 si yo9hnf pt.raspuns.Am vazut pe un site mai multe Nero Burning rom free,insa nu stiu care ar fi optim de copiat.Aici vroiam"un mare ajutor"de la voi.Cu stima Aurel... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Nu exista variante complet gratis. Probabil ce ai gasit tu este pe un site dubios, foarte probabil cu virusi sau alte balarii. Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Pentru scris CD-uri, SilentNight Micro CD Burner V4.0 e complet free, de la 5.X in sus e shareware.Nu necesita instalare, e un simplu executabil. Link spre comentariu
todorovicm Postat Mai 27, 2012 Autor Partajează Postat Mai 27, 2012 Multumesc Spitfire.Trebuie sa caut in varianta romana ca de altfel sunt in pom.Sincer nu ma descurc(m-am obisnuit cu nero b.rom)... Link spre comentariu
worker Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Daca ai windows 7, atunci nu mai ai nevoie de NERO.si daca ai XP poti scrie CD-urio alta aplicatie free este:http://portableapps.com/apps/utilities/ ... r_portable Link spre comentariu
hugo Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Si eu folosesc fara probleme InfraRecorder. Este gratuit si are suport pentru limba romana. Link spre comentariu
romicap Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Power ISO, un program mic, simplu si eficient ...Nero e prea stufos si ocupa prea mult spatiu! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Power ISO, un program mic, simplu si eficient ...Nero e prea stufos si ocupa prea mult spatiu! si uneori resurse pretioase Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Nici PowerISO nu e free.Programe pe care le cunosc si care functioneaza, si au si traducere in lb. romana:CDBurnerXPImgBurn Link spre comentariu
puriu Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 CD Burner XP este free, mic si mai util decat Nero. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 ImgBurn asta e usor de folosit , si e un programel mic , dupa ce te obisnuiesti cu el nu-ti mai trebuie altul.. Il recomand si eu Link spre comentariu
Rudolf Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Mai multe versiuni de nero disponibile pt download, din care cateva Portable, care nu necesita instalare. http://my.softarchive.net/search/?q=ner ... ng&x=0&y=0 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum