Mikrosha Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Mi-a venit la reparat un laptop mai vechi, Packard-Bell Easynote R. O oră am căutat în disperare drivere pentru video şi audio, fără nici un rezultat. Mă poate ajuta cineva? Asta scrie pe spatele lui: Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Buna seara ! Incercati si dvs pe site-ul producatorul laptopului dvs, dati un click aici : http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/download . Succes !!! Link spre comentariu
Mikrosha Postat Mai 26, 2012 Autor Partajează Postat Mai 26, 2012 Mersi de link. Am căutat acolo, n-am găsit modelul. Cel mai aiurea mi s-a părut că am încercat să downloadez Packard Bell Updater şi zice că laptopul nu e produs NEC. Link spre comentariu
Vizitator nzlost Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Am avut si eu de reparat un Packard Bell MIT-RHEA-C , singurul mod in care i`am instalat drivere pe xp a fost de pe un dvd cu 100k drivers, alta solutie nu am gasit Link spre comentariu
Mikrosha Postat Octombrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Am rezolvat cu un program demo, Driver Detective parcă-i zicea, la recomandarea unui forumist. Varianta free nu instalează automat driverele, doar zice ce hardware există, şi apoi am căutat şi am instalat manual. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum