Vizitator vferriag Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Buna Am un HDD care nu mai este vazut nici in bios, nici pe alte PC-uri. Hard-ul are doar cateva ore de functionare. Am avut altul identic inainte (HDD1) care a inceput sa dea erori si restrturi din senin si dupa ce l-am verificat cu HD Tune imi aparea (warning) calibration retry count care a ajuns la valoarea 115. Am facut rost de hdd-ul (HDD2) pe care il am acum care este identic (cel care nu mai functioneaza), am facut clone dupa cel vechi, dar culmea a inceput si acesta sa dea acelasi warning. Nu dupa mult timp a "decedat", nu se mai vede in bios, l-am verificat pe alte pc-uri si chiar cu conectare externa cu usb. Acum am facut rost de altul identic functional (HDD3), am facut schimb de placa electronica , iar cel defect a ramas tot asa si cel functional ruleaza si cu placa de pe hdd-ul defect. Motorasul se invarte doar ca se opreste dupa putin timp. L-am avut in PC si nu a suferit socuri mecanice. A murit dupa 2 saptamani. Intrebarea este ce ar putea avea, mai ales ca am vreo 100 GB de date (poze si filme personale) pe care le pierd. Va rog ajutati-ma. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum