Vizitator Otniel Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Salut. Vreau sa rebobinez un invertor de LCD ,pentru ai ii marii puterea.Ce trebuie sa fac. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 miezul are un cuvant greu de spus la puterecum sa creasca puterea si cu cat?numai prin folosirea unei sarme mai groasa? Link spre comentariu
25L91N11 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 @Otniel, Poate este posibil sa ne spui exact ce vrei sa faci. Adica la ce rezultat final vrei sa ajungi si ce vrei sa faci cu acel invertor rebobinandul. Poate vorbesc prostii insa bobinand traful acela (daca are numai unul) este posibil sa nu se mai "pupe" cu componentele din jur, sa nu mai spun de alte efecte negative. Acela nu este un traf normal de care stim majoritatea ca schimband sarma obtinem putere si tensiune mai mare/mica in functie de caracteristicile trafului. Repet poate ptr. ca nu stiu ce vrei sa faci si ptr. ca nu sunt un calificat in domenul acesta, este posibil sa vorbesc prostii. LE. Scuze, cred ca am postat aproape in acelasi timp cu colegul miticamy. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 aveti dreptate,dar eu nu am vrut sa dezvolt tocmai pt ca nu stiam ce urmarestesant mai multe regimuri in care poate lucra trafulchiar am vrut sa scriu in gluma ca solutia este renuntarea Link spre comentariu
Vizitator Otniel Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 slotmachinehacking.comAm inteles ca toata chestia asta este facuta din un invertor rebobinat Link spre comentariu
25L91N11 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Cu scuzele de rigoare, aici pe mine mai pierdut(ce preturi frate!).Succes in continuare. Link spre comentariu
Vizitator Otniel Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Am o schema dar e in dimeniune mareCine ma poAte ajuta astept mesaj Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum