vergil Postat Aprilie 13, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Am procurat un mecanism de ridicare coborare geam auto , de la un autoturism care mergea la casare .Am luat mecanismul si cu modulul electronic de comanda . Acesta are firele taiate , si nu stiu care ar fi comenzile . Modulul este echipat cu un CI , LB8070 , produs de Sanyo . As dori daca are cineva datasheetul acestui integrat . El comanda doua relee , cu limitare de curent , cu sunt , pe o bobina de cateva spire .Va multumesc . Link spre comentariu
vergil Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Am procurat un mecanism de ridicare coborare geam auto , de la un autoturism care mergea la casare .Am luat mecanismul si cu modulul electronic de comanda . Acesta are firele taiate , si nu stiu care ar fi comenzile . Modulul este echipat cu un CI , LB8070 , produs de Sanyo . As dori daca are cineva datasheetul acestui integrat . El comanda doua relee , cu limitare de curent , cu sunt , pe o bobina de cateva spire .Va multumesc . Link spre comentariu
sorinpavel Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Poate va ajuta: http://www.alltheic.com/electronics-par ... sheet.html Succes. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Poate va ajuta: http://www.alltheic.com/electronics-par ... sheet.html Succes. Link spre comentariu
vergil Postat Aprilie 13, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2012 LB8050 are 4 piniLB8070 are 14 pini , si toti sant folositi .Multumesc . Link spre comentariu
vergil Postat Aprilie 13, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2012 LB8050 are 4 piniLB8070 are 14 pini , si toti sant folositi .Multumesc . Link spre comentariu
vergil Postat Mai 26, 2012 Autor Partajează Postat Mai 26, 2012 As dori un datasheet pentru CI , LB8070 , de la un modul inchidere geam , de la un Nissan . Poate are cineva , ca eu nu il gasesc pe net nicicum , sau nu stiu sa caut .Multumesc anticipat . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum