alexutu Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 daca ma poate ajuta si pe mn cineva cu ceva drivere pt placa asta de baza pt sistem de operare win 98, ca nui dau de cap, am gasit ca placa video este nvidia riva tnt 2 de 16 mb, placa de sunet e integrata am gasito creative es 1371, iar placa de net smc 83c170qf/171epic nf fast enternet adapter. Link spre comentariu
alexutu Postat Mai 26, 2012 Autor Partajează Postat Mai 26, 2012 nimeni?????????? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 http://www.msi-computer.co.jp/manual/6207v10.zip Uite aici un manual, din el poti afla restul subansamblelor care se afla pe aceasta placa de baza. Restul cu google. Link spre comentariu
alexutu Postat Mai 27, 2012 Autor Partajează Postat Mai 27, 2012 am gasit componentele dar nu am gasit driverele. si inca ceva cum pot face sa folosesc sticku de memorie pt transfer de date? in w 98 Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Pentru Win 98SE instalaţi Universal Stack USB 2.0.Merge garantat atât pentru porturi USB 1.0 cât şi 2.0şi cu stick-uri de 8 Gb (mai mari nu am încercat).Cere instalarea fiecărui model de stick în parte, dvs.trebuie doar să-i daţi calea C:\WINDOWS\INFAtenţie, "INF" este un folder "Hidden" !Fereastra care apare este similară cu cea din XP. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum