Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Dynacord pca 2450 se aude mai incet pe un canal

Vizitator k-nix

Postări Recomandate

Vizitator k-nix

Salutare.La inceput cand l-am luat nu se auzea de cat pe un canal ,dupa ce i-am schimbat 4 finali se aude mai incet pe un canal decat pe celalalt.Ce ar mai trebui verificat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

4

• zal

1

• popa ionut

1

Vizitator k-nix

2sk 176 .Da am schimbat doar finali.Acum am sa masor rezistentele de putere sa vad cum sta treaba.Despre ce ar mai putea fii vorba?

Link spre comentariu
Vizitator k-nix

Da am observat ca pe schema pune ca trebuie sa aiba 0,39R.Mie masurandule cu testarul in scala Ohm mi-au dat 0.8 Ohm toate cele 16 si 2 puneau ceva de 100 de megaohmi.

Link spre comentariu
Vizitator k-nix

As vrea sa-mi spuneti si mie cum se citeste o rezistenta ceramica ,pt ca am fost astazi la magazin cu rezistenta si vanzatorul mi-a spus ca rezistenta nu e de 0,39 Ohm, ca valoarea este de 39Ohm.Pe rezistenta scrie FH0718 R39 J1B.Care are dreptate?Care este denumirea tecnica a acestei rezistente?

Link spre comentariu
Vizitator k-nix

Care este denumirea tecnica a acestei rezistente si de ce putere e?Asta ca maine cand ma duc la magazin sa-i spun omului exact ce sa caute .Multumesc pt raspuns

Link spre comentariu

Rezistenţă bobinată pe/în suport/corp ceramic (depinde de model). Omul ăla e neinstruit?Vezi că sărăciile din comerţ nu au nici pe departe puterea scrisă pe ele, ca să fi sigur, cumperi unele mai mari.

Link spre comentariu
Vizitator k-nix

Pai nu stiu daca are vreo treaba cu electronica,ca i-am dus rezistentaca so vada si i-am spus ca de schema pune ca valoarea e de 0,39 Ohm.

Link spre comentariu
Vizitator k-nix

Pai magazine sunt dar nu au in stock,si daca trebuie sa le ceara de la distribuidor si e cantitate mica de piese nu se baga.Acum locuiesc in Spania,daca stateam in Romania faceam rost de mult de rezistente.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări