Vizitator Idk Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Am o combina Schneider mai veche, a gasito taicamiu in germania, e un Schneider MP181, incerc sa caut pe internet informatii despre aceasta, nu am gasit nimic pana acuma, sunt interesat daca pot baga boxe de 6 omi in o astfel de combina, mi sa nu fie prea veche si sa o ard, eu am deja niste boxe mici, cred ca sunt de 4 omi, merg la combina asta dar se aude rau si slab, rau din cauza ca la una din boxe e sparta membrana, slab pentru ca sunt slabe boxele, am alte 2 boxe de la o alta combina de 6 omi ( am dedus 6 omi pentru ca pe boxe in spate scrie 6 ohm), boxele avand 75 W una, Daca stie cineva sa imi spuna daca sunt ceva probleme daca pun acele boxe la o combina astfel ajutatima, nu stiu ce sa fac Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Daca ai folosit-o pe boxe de 4 ohmi si nu s-a ars,o sa mearga pe boxe de 6 ohmi,fara mari probleme Link spre comentariu
Luca Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Trebuie sa te uiti in spatele unde se leaga boxele ce impedanta scrie. Boxele trebuie sa aibe o impedanta egala sau mai mare decat cea scrisa pe combina.In cazul in care combina functioneaza pe 6 sau 8 ohmi si tu bagi boxe de 4 la volum mai mare risti sa o arzi.De obicei combinele merg pe 6 ohmi. insa este foarte posibil ca cele nemtesti vechi sa functioneze de la 4 ohmi in sus. Link spre comentariu
Vizitator Idk Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Ok mersi, o alta intrebare, la o combina de 6 ohmi pot pune niste boxe de 8 ohmi? sau se poate arde ceva? Link spre comentariu
Luca Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Ok mersi, o alta intrebare, la o combina de 6 ohmi pot pune niste boxe de 8 ohmi? sau se poate arde ceva?Poti pune fara probleme, este chiar mai bine, doar ca vei avea o putere mai mica si o fidelitate mai mare, iar riscu sa se strice "etaju final" al combinei este mai mic folosind boxe de impedanta mai mare decat cea scrisa pe spatele ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum