H Robert Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Am primit aceste 2 aparate si nu stiu ce sunt si nu stiu la ce folosesc,poze cu Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Ce mi-ar placea si mie sa primesc asa mereu tot felul de aparate... Cred ca primul este un comutator pentru mai multe semnale ce urmeaza a fi afisate pe osciloscop (frecvente mici deoarece sunt folosite borne radio/banana). Al doilea este un generator un punte Wien cu frecventa trecuta pe panoul frontal, iar in partea dreapta are un generator de 455KHz pentru verificarea receptoarelor radio. Link spre comentariu
H Robert Postat Mai 26, 2012 Autor Partajează Postat Mai 26, 2012 Multumesc pt raspuns,stiu ca toti am vrea sa primim aparate,si eu mai primesc mai fac rost destul de greu si de rar. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Aparatele par a fi facute de elevi / studenti pentru lucrarile de diploma. Link spre comentariu
H Robert Postat August 27, 2012 Autor Partajează Postat August 27, 2012 Are cineva vreo idee cum se foloseste acel generator? Link spre comentariu
yo9hnf Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Are cineva vreo idee cum se foloseste acel generator?Pune un osciloscop pe iesire si vezi ce se intampla.Uita-te inauntru si vezi daca este facut cu AO; scheme de generatoare in punte Wien pentru inspiratie gasesti garla pe net.OFF TOPIC : "Dintr-un electrician poti sa faci orice alt meserias, dar invers nu." Acum am vazut semnatura Invers de ce nu merge treaba? Link spre comentariu
H Robert Postat August 27, 2012 Autor Partajează Postat August 27, 2012 Este un banc cu electricieni Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum