costel32 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 salutare tuturor!am facut un amplificator cu tda 7294 iar corectorul este facut cu lm 1036n si are un zgomot de fond (bazait) atunci cand am joasa la maxim si nu am semnal pe el. folosesc cablu ecranat la intrare si la iesire din corector. alimentarea corectorului se face cu ajutorul lui lm7012. in rest finctioneaza corect.e periculos sa functioneze asa? ce imi scapa de am acel zgomot? Link spre comentariu
indy666 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Postati schemele folosite atat pt amplif cat si pt corector, cat si cablajele. Ar ajuta mult si niste poze cu montajul.Amplificatorul mai are zgomot cu intrarea in aer? Ce se intampla cand puneti intrarea la masa? Ce filtraj folositi pe alimentarea amplif? Ce filtraj folositi pe corector? Ce amplificare are amplif? Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Posibil sa ai conexiuni necorespunzatoare la masa.viewtopic.php?f=5&t=24920 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum