Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Deck Technics

Vizitator cbradat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• madkat

2

• alex_n2011

2

• blueicon

1

• zal

1

Top autori în acest subiect

E un magazin pe strada Maica Domnului la nr. 49 (colţ cu str. Sfânta Treime)- nu pot da nume , nu e voie reclama desi nu am nici o treaba cu ei, care mai vinde role presoare, mergeti si vedeti, daca diametrul gaurii e prea mic se poate aleza, daca e putin mai ingusta se adauga saibe de teflon pentru centrare,daca e prea mare se poate bucsa.....intrebati, etc. cu respect

Link spre comentariu

Eu am avut un 373 - si nu am gasit nicaieri role presoare de tipul acela.Problema e ca nu sunt cu gaura ci cu "ax" din corpul "jantei". Am improvizat inlocuind cauciucul de la o rola noua asemanatoare pastrand "janta" originala. Rezultatul a fost acceptabil.In plus - problema nu e numai de la role, si axul cabestan capata joc destul de mare in timp - o saiba in plus pe fiecare ax, m-a facut sa scap de problema, fara inlocuirea rolelor, pe deck-ul cu mai putina uzura (cel de inregistrare in cazul meu)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări