Vizitator cbradat Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Buna , va rog sa ma ajutati cu o sugestie, de unde pot procura role presoare pentru un deck technics tr-373-mkII. Link spre comentariu
alex_n2011 Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 E un magazin pe strada Maica Domnului la nr. 49 (colţ cu str. Sfânta Treime)- nu pot da nume , nu e voie reclama desi nu am nici o treaba cu ei, care mai vinde role presoare, mergeti si vedeti, daca diametrul gaurii e prea mic se poate aleza, daca e putin mai ingusta se adauga saibe de teflon pentru centrare,daca e prea mare se poate bucsa.....intrebati, etc. cu respect Link spre comentariu
madkat Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Eu am avut un 373 - si nu am gasit nicaieri role presoare de tipul acela.Problema e ca nu sunt cu gaura ci cu "ax" din corpul "jantei". Am improvizat inlocuind cauciucul de la o rola noua asemanatoare pastrand "janta" originala. Rezultatul a fost acceptabil.In plus - problema nu e numai de la role, si axul cabestan capata joc destul de mare in timp - o saiba in plus pe fiecare ax, m-a facut sa scap de problema, fara inlocuirea rolelor, pe deck-ul cu mai putina uzura (cel de inregistrare in cazul meu) Link spre comentariu
alex_n2011 Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 nu stiu daca este asa sau nu dar poate ajuta: http://elektrotanya.com/technics_rs-m28 ... nload.html e public se pare dar trebuie sa le multumim... daca nu merge un pm poate rezolva problema. Link spre comentariu
blueicon Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Oare cele de 575 nu potrivesc?Am un set de role si un cap nou noute. Link spre comentariu
Vizitator cbradat Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Buna blueicon, cred ca se potrivesc, la ce pret ar fi? Link spre comentariu
madkat Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 da, mecanicile sunt identice. Se potrivesc. Link spre comentariu
Vizitator cbradat Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Pentru cei cu aceiasi problema cu mine , am gasit siteul http://www.donberg.ie/catalogue/audio_s ... _0052.html unde puteti gasi diverse componente pentru aparatura care nu se mai produce Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum