hpavictor Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Trebuie sa obligam pe toți userii sa înțeleagă ca este important modul de adresare , manifestand respect fata de orice interlocutor . Faptul ca userul in discuție nu cunoaște bine limba româna nu prezintă importantă , si in limba italiana exista formule de adresare prin care se manifesta respectul ......Dacă nu se adresează cum trebuie , nu ii ofer acea schema ! Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Eu am auzit p'acolo "Per favore, signore", dar numarul celor educati care folosesc acest limbaj este destul de redus... ca aici, de altfel.@mitidj2008 - depinde ce ai vazut simplu la acest amplificator; cred ca am putea discuta la obiect daca ai posta schema si vom avea mai multe amanunte. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Se pare ca Acest user nu este interesat ...... Probabil a dorit doar sa starneasca valuri ......Un nebun arunca o piatra , 100 de intelepti încearcă sa o scoată ......Oferta mea privind schema a expirat . Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Mai 27, 2012 Autor Partajează Postat Mai 27, 2012 Se pare ca Acest user nu este interesat ...... Probabil a dorit doar sa starneasca valuri ......Un nebun arunca o piatra , 100 de intelepti încearcă sa o scoată ......Oferta mea privind schema a expirat . Te rog frumos postezi o schema cu un soft start mai bun ca in acel lab gruppenFaza e ca il vad atat de simplu fata de seria fP poate din cauza ca are clasa TD acel postat de mine este o clasa ABMultumesc anticipat Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Oferta mea privind schema a expirat . Doar nu te astepti sa-mi calc cuvântul ...... M-am rugat de tine sa comunici modelul amplificatorului , sa încerci sa te adresezi respectuos ......Asta a fost !In viitor trebuie sa inveti un minim de reguli de comportare ! Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Este destul de greu sa te faci inteles... lumea este grabita in ziua de azi si toti cred ca in cinci minute au devenit experti... viewtopic.php?p=1025412#p1025412 Link spre comentariu
radu8982 Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Pun eu o schema de la un Lab Gruppen FP-6400. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Asta o am cu tot cu valorile componentelor. Ne intereseaza schema amplificatorului adus in discutie de @mitidj2008 pentru a putea discuta la obiect. Link spre comentariu
radu8982 Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Pun schema de unde am facut poza poate exista o asemanare. Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Mai 27, 2012 Autor Partajează Postat Mai 27, 2012 este ceva diferenza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum