Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cel mai simplu amplificator

Postări Recomandate

Trebuie sa obligam pe toți userii sa înțeleagă ca este important modul de adresare , manifestand respect fata de orice interlocutor . Faptul ca userul in discuție nu cunoaște bine limba româna nu prezintă importantă , si in limba italiana exista formule de adresare prin care se manifesta respectul ......Dacă nu se adresează cum trebuie , nu ii ofer acea schema !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

:rade: Eu am auzit p'acolo "Per favore, signore", dar numarul celor educati care folosesc acest limbaj este destul de redus... ca aici, de altfel.@mitidj2008 - depinde ce ai vazut simplu la acest amplificator; cred ca am putea discuta la obiect daca ai posta schema si vom avea mai multe amanunte.
Link spre comentariu

Se pare ca Acest user nu este interesat ...... Probabil a dorit doar sa starneasca valuri ......Un nebun arunca o piatra , 100 de intelepti încearcă sa o scoată ......Oferta mea privind schema a expirat . :rade:

Te rog frumos postezi o schema cu un soft start mai bun ca in acel lab gruppenFaza e ca il vad atat de simplu fata de seria fP poate din cauza ca are clasa TD acel postat de mine este o clasa ABMultumesc anticipat
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări