Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cel mai simplu amplificator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Si ce ar trebui sa intelegem din subiectul acesta? Nu e data nici o caracteristica, nici o performanta, lipsa totala a cuvintelor!! Doar cateva poze care nu spun mare lucru.Cu ce scop ati deschis acest subiect? E farmat? Doriti schema? Vreti sa va laudati cu el?

Link spre comentariu

Si ce ar trebui sa intelegem din subiectul acesta? Nu e data nici o caracteristica, nici o performanta, lipsa totala a cuvintelor!! Doar cateva poze care nu spun mare lucru.

Cu ce scop ati deschis acest subiect? E farmat? Doriti schema? Vreti sa va laudati cu el?

Am dat "TRIMITERE" si cand sa ma duc sa modific nu am mai avut access la internet :jytuiyu :rade:

Detaliile amplificatorului:

2 x 425 watts @ 8 Ω 1%THD , 2 x 400 watts 0,1%THD

2 x 700 watts @ 4 Ω 1%THD , 2 x 670 watts 0,1%THD

2 x 1050 watts @ 2 Ω 1%THD , 2 x 980 watts 0,1%THD

ce ma uimit ca are un traf cu o simpla alimentare de 2x66,4Vac si vine alimentat tot.

collelere(ce sant puse in serie)

si operazionalele

si protectia DC consta in a opri tot amplificatoru din alimentare ca nu are relee la iesire

Link spre comentariu

La ce pretenţii are firma, nu au fost în stare să pună un soft-start mai bun? :nas:

Ce ai fii pus? Ai ceva schema? Ma intereseaza sa o fac
Probabil ca mai ai de învățat limba româna ....dacă doresti o schema , folosește cuvintele magice " va rog frumos " si poate....cine știe , dacă viitoarea propozitie va avea cap si coada , adică specifici si modelul de amplificator etc ....poate cineva milos se va induiosa de tine si va posta schema care te interesează .....Dacă nu , nu !
Link spre comentariu
hpavictor cred ca nu ma insel dar mitidj2008 locuieste de mult in Italia. La inceput era foarte greu de citit ce scria. Am vazut ca a facut progrese deci este in ascensiune. Sunt altii la noi in Romania care fac scoala in limba romana si sunt mult mai jos decat el. Bine, nu zic ca nu trebuie sa inceapa sa abordeze si capitolul politete, dar asa cum am zis la el am vazut progrese.
Link spre comentariu

hpavictor cred ca nu ma insel dar mitidj2008 locuieste de mult in Italia. La inceput era foarte greu de citit ce scria. Am vazut ca a facut progrese deci este in ascensiune. Sunt altii la noi in Romania care fac scoala in limba romana si sunt mult mai jos decat el. Bine, nu zic ca nu trebuie sa inceapa sa abordeze si capitolul politete, dar asa cum am zis la el am vazut progrese.

Fapt-ul este ca aici in italia nu se foloseste “TE ROG”, se zice direct , si de asta ma exprim asa :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări