Luca Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Bineinteles ca are si cea mai mare performanta Link spre comentariu
indy666 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Si ce ar trebui sa intelegem din subiectul acesta? Nu e data nici o caracteristica, nici o performanta, lipsa totala a cuvintelor!! Doar cateva poze care nu spun mare lucru.Cu ce scop ati deschis acest subiect? E farmat? Doriti schema? Vreti sa va laudati cu el? Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Mai 26, 2012 Autor Partajează Postat Mai 26, 2012 Si ce ar trebui sa intelegem din subiectul acesta? Nu e data nici o caracteristica, nici o performanta, lipsa totala a cuvintelor!! Doar cateva poze care nu spun mare lucru. Cu ce scop ati deschis acest subiect? E farmat? Doriti schema? Vreti sa va laudati cu el? Am dat "TRIMITERE" si cand sa ma duc sa modific nu am mai avut access la internet Detaliile amplificatorului: 2 x 425 watts @ 8 Ω 1%THD , 2 x 400 watts 0,1%THD 2 x 700 watts @ 4 Ω 1%THD , 2 x 670 watts 0,1%THD 2 x 1050 watts @ 2 Ω 1%THD , 2 x 980 watts 0,1%THD ce ma uimit ca are un traf cu o simpla alimentare de 2x66,4Vac si vine alimentat tot. collelere(ce sant puse in serie) si operazionalele si protectia DC consta in a opri tot amplificatoru din alimentare ca nu are relee la iesire Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 prietene...LAB-GRUPPEN nu cred ca este cel mai simplu amplificator!!!!!!!esti intreg la cap? Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Ce ce este "cel mai simplu amplificator"?Posteaza schema. Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Mai 26, 2012 Autor Partajează Postat Mai 26, 2012 nu ma-m exprimat bine. Cel mai simplu si BUN amplificator. Link spre comentariu
zal Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 O fi ptr cine e amator de aşa ceva. În nici un caz ptr audiţii de calitate, ptr club e bun, acolo nu se ascultă ci se pipăie muzica. La ce pretenţii are firma, nu au fost în stare să pună un soft-start mai bun? Link spre comentariu
Marian Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Simplu ar putea fi categorisit, Bun insa, nu prea! Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Mai 27, 2012 Autor Partajează Postat Mai 27, 2012 La ce pretenţii are firma, nu au fost în stare să pună un soft-start mai bun? Ce ai fii pus? Ai ceva schema? Ma intereseaza sa o fac Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Aici gasesti multe scheme bune; poti alege care doresti. In esenta e vorba de un simplu temporizator care comanda un releu. http://www.google.ro/search?hl=ro&cp=19 ... 4QSNkoXOCQ Link spre comentariu
indy666 Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Daca functioneaza in parametri normali eu zic sa il lasi asa!! Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 La ce pretenţii are firma, nu au fost în stare să pună un soft-start mai bun? Ce ai fii pus? Ai ceva schema? Ma intereseaza sa o facProbabil ca mai ai de învățat limba româna ....dacă doresti o schema , folosește cuvintele magice " va rog frumos " si poate....cine știe , dacă viitoarea propozitie va avea cap si coada , adică specifici si modelul de amplificator etc ....poate cineva milos se va induiosa de tine si va posta schema care te interesează .....Dacă nu , nu ! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 hpavictor cred ca nu ma insel dar mitidj2008 locuieste de mult in Italia. La inceput era foarte greu de citit ce scria. Am vazut ca a facut progrese deci este in ascensiune. Sunt altii la noi in Romania care fac scoala in limba romana si sunt mult mai jos decat el. Bine, nu zic ca nu trebuie sa inceapa sa abordeze si capitolul politete, dar asa cum am zis la el am vazut progrese. Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Mai 27, 2012 Autor Partajează Postat Mai 27, 2012 hpavictor cred ca nu ma insel dar mitidj2008 locuieste de mult in Italia. La inceput era foarte greu de citit ce scria. Am vazut ca a facut progrese deci este in ascensiune. Sunt altii la noi in Romania care fac scoala in limba romana si sunt mult mai jos decat el. Bine, nu zic ca nu trebuie sa inceapa sa abordeze si capitolul politete, dar asa cum am zis la el am vazut progrese.Fapt-ul este ca aici in italia nu se foloseste “TE ROG”, se zice direct , si de asta ma exprim asa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum