Luca Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Ce parere aveti de placa de sunet M-audio Audiophile 2496 ? Mentionez ca o folosesc in regim stereo pe un amplificator + Boxe. -Chiar este de audiofil sau doar o strategie comerciala ? -E diferenta mare intre ia si o placa de sunet obijnuita -Este bun raportu pret calitate sunet pt cei 300-350 lei. Link spre comentariu
geogrig Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 super tare placa.sa-ti spun o diferenta clara: am folosit o placa de sunet on board pentru un program de facut muzica si anume FL Studio 10. Sunt niste efecte care le pui pe sunete care iti folosesc CPU-ul pc-ului ca sa le prelucreze. Aceasta placa este in stare sa prelucreze singura anumite sunete, in special pe cele de 24 bit 96 KHz, ea fiind capabila sa lucreze cu aceste rezolutii ale sunetului. Deci cu placa asta mergea fluent efectul pe cand pe placa on-board se intrerupea datorita suprasolicitarii CPU-ului.In rest, placa are distorsiuni si zgomote de fond mult mai reduse decat orice placa on-board fie ea laudata (seria realtek, c/media, via)ti-o recomand cu placere, atata timp cat ai un amplificator decent si o pereche de boxe fidele si placute la ureche. Recomand o pereche de monitoare de studio.Auditie placuta :)a, si sa nu uit.. la asemenea placa nu se merita sa asculti mp3-uri :P cauta ceva original, lossless, sau chiar SACD, Audio DVD Link spre comentariu
Luca Postat Mai 27, 2012 Autor Partajează Postat Mai 27, 2012 Multumesc mult de informatii. eu folosesc amplificator + boxe, insa de obicei ascult mzuica in format MP3 de 320 kbsec. in general ascult muzica Electronica, Pop, hip hop. Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 17, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2012 Alte pareri referitor la aceasta placa ? Se ridica la standardu Audiophile cum scrie pe ea ? Link spre comentariu
clauelf Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Absolut. Insa pentru a face diferenta, iti trebuie amplif si boxe de top, nu pocnitori. Placa este profy,de o constructie exceptionala avand in vedere gama de pret in care se incadreaza. Sunetul placii este plat, fara coloraturi - de fapt asa cum trebuie sa fie o sursa, fiind din sfera pro nu are corectii de ton pe driver, din acest motiv daca asculti piese de calitate proasta cum ar fi mp3 este posibil sa nu placa urechii. In schimb un flac de buna calitate sau alt format losless se aude beton. Bineinteles ca sunt si unele mp3-uri la 320kb/s care suna bine. Iti recomand sa folosesti player-ul AudioGate, se gaseste free - este unul din player-ele ce pun bine in evidenta calitatile acestei placi. Dupa ce instalezi AudioGate intri la setarile player-ului si alegi acolo sample rate la 96khz, iar buffer size-ul 4096 - asta inseamna latenta de 42,7 ms. Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2012 M-am convins ca este una profesionala, am comparato cu 4-5 placi de sunet integrate din diverse pc`uri, este cu mult spre enorm de mult peste. Nu ascult decloc pe corector de ton, A trecut vreme cand eram mic si ascultam muzica cu basu la maxim.. Referitor la player, am un foobar2000 portabil customizat exact cum imi place mie (ascult zilnic 4-7 ore muzica pe el) cu ieesirea setata pe 24 Bit. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Placa aia, pe langa faptul ca e cu mult peste pocnitorile on board, se foloseste pentru inregistari in studio ca de altfel mai toate produsele M-Audio sunt folosite in sudiouri la inregistrari. Oare de ce are midi?Vad ca folosesti foobar, de ce nu folosesti drivere ASIO asa cum am facut eu (la indemnul lui tehnomate) la placa mea xonar dx, ca sa sari peste kernelul sistemului de operare si sa folosesti procesorul de pe placa de sunet asa cum a zis un user mai sus cand a mentionat ca efectele alea nu mai erau gâtuite Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Folosesc driverul original al lui, setarile placi de sunet este default, iar la foobar il am setat pe 24 bit, Nu inteleg cum este treaba cu driverul ASIO. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Dai jos driverul de aici http://www.asio4all.com/ si apoi dai jos un plug in pentru foobar ca sa mearga pe driverul ASIO de aici http://www.foobar2000.org/components/view/foo_out_asio macar faci o comparatie si vezi cum se aude Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Am comparat, am pus castile la mufele RCA de la iesire placi de sunet, iar volumu la maxim pe un flac de 1100 KbpsNu am remarcat nicio diferenta cu el sau fara el, am o placa de baza si un procesor modern poate ca se simte pe cele mai vechi.Multumesc totusi, orcum sunt super multumit de felu cum se aude aceasta placa de sunt, insa daca ar fi fost loc de mai bine nu ar strica, mai ales fara investitii. Link spre comentariu
tudor_x19 Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 incearca si cu alte casti.....cineva trebuie sa fie veriga slaba in sistem. Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Daca nu se simte nicio diferenta in niste casti care sunt puse ffix la ieesirea RCA a placi de sunet, foarte putin probabil sa se simta intr-un system audio... Link spre comentariu
tudor_x19 Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 daca se aude la fel in casca de 2 euro ca si in cea de 200 eur.....atunci eu nu mai urmaresc topicul Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 daca se aude la fel in casca de 2 euro ca si in cea de 200 eur.....atunci eu nu mai urmaresc topicul Corect!Depinde si pe ce casti a facut testul, la asta nu m-am gandit Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Sunt o pereche de casti marca Trust ce au costat cam 70 lei, se aude foarte foarte bine. in mod sigur se remarca diferenta, am facut schimbu in mai putin de 10 secunde. Sa sesizat diferente de sunet foarte mari intre placi de sunet onboard si M-Audio. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum