voicu85 Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Buna seara de curand sunt detinatorul unei statii team euro 3004f si nu prea pot sa ii calibrez antena imi arata la swr undeva la 9 , si puterea pe powermetru daca masor pe 10w se duce la sfarsitule scalei? de emis emite nu stiu pe ce distanta ,si de receptionat receptioneaza. care sa fie problema? Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Sigur este ok din punct de vedere tehnic aparatul cu care faceti calibrarea??ce model este aparatul dv?cum ati facut calibrarea aparatului inainte de a incepe operatiunea de masurare a puterii si calibrara statiei cu antena!? Link spre comentariu
voicu85 Postat Mai 27, 2012 Autor Partajează Postat Mai 27, 2012 masuratoarea am realizat-o cu un reflectometu euro cb - swr 430 care este in stare de functionare l-am proba pe o statie alan 95 plus, problema la swr an cam rezolvat-o am undeva la 1.5 pe canalul 22 problema era din traf i-am facut legatura la 12 v auto si merge emit dar cand receptionez se aude cu baraituri intrerupt si incet ce sa mai fie? Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Pot fii multe cauze acolo..nu pot sa ti-le enumar ca nu ai intelege..mai bine este sa te duci cu ea la un service .. Link spre comentariu
yo7but Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Eu cred ca ai ceva probleme cu antena, calul coaxial, mufe. Pune statia pe alta antena care esti sigur ca este OK, vezi cum merge statia si apoi mai vedem unde-i hiba. Link spre comentariu
voicu85 Postat Mai 28, 2012 Autor Partajează Postat Mai 28, 2012 statia am verificat-o cu 2 antene problema acum e v-am zis pe receptie se aude cate o data bine cate o data infundat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum