Vizitator mariusster Postat Mai 2, 2006 Partajează Postat Mai 2, 2006 Salut,Am doua telefoane DECT in casa si incerc fara succes sa folosesc o singura baza pentru ambele receptoare.Stie cineva daca aceste telefoane 'consumer' sunt cumva blocate la o singura baza ? Practi ambele baze au ID-ul 1 si fiecare handset se leaga numai la baza lui.Mi se pare destul de probabil sa fie asa (blocate), dat fiind ca altfel ar aparea tot felul de probleme: handset-ul meu sa se lege la baza vecinului etc. Eu primul lucru pe care l-am facut cind le-am scos din cutie a fost sa le schimb PIN-ul bazei, dar citi oare fac asta ?Si inca o intrebare: baza are un buton folosit pt apelarea mobilului. Daca o alimentez cu butonul asta apasat, trece in 'alt mod': scoate un sunet diferit de cel normal. Stiti cumva mai multe detalii despre treaba asta ?Marius Link spre comentariu
Vizitator alex Postat Mai 2, 2006 Partajează Postat Mai 2, 2006 ar aparea tot felul de probleme: handset-ul meu sa se lege la baza vecinului etc. Eu primul lucru pe care l-am facut cind le-am scos din cutie a fost sa le schimb PIN-ul bazei, dar citi oare fac asta ?Eu nu am schimbat pinul la baza mea pentru ca este inutil. Atunci cand inregistrez un nou head-set la baza, trebuie sa apas un buton care este localizat pe baza. Link spre comentariu
Vizitator mariusster Postat Mai 2, 2006 Partajează Postat Mai 2, 2006 Eu nu am schimbat pinul la baza mea pentru ca este inutil. Atunci cand inregistrez un nou head-set la baza, trebuie sa apas un buton care este localizat pe baza.Aha. Bine ar fi daca ar scie si prin manual chestii de-astea. Cumva baza ta are buton special pt asa ceva sau e cel de apelare handset ? Link spre comentariu
traianpop Postat Mai 2, 2006 Partajează Postat Mai 2, 2006 Trebuie"declarat" fiecare mobil,pe baza respectiva.Asta se face din meniu,in functie de model.In manualul de instruuctiuni ar trebui sa fie specificat cum se procedeaza! Link spre comentariu
Vizitator mariusster Postat Mai 2, 2006 Partajează Postat Mai 2, 2006 Asta am inteles-o si o sa incerc diseara, trebuie apasat butonul de pe baza pt inregistrare.Numai ca amindoua bazele mele au ID-ul 1...M-asteptam sa negocieze intre ele ID-uri & stuff. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum