Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dublare de imagine

Vizitator maxim_serghei

Postări Recomandate

Vizitator maxim_serghei

Salutare am un tv la care am inlocuit deflexia si dupa lungi centrari si lipituri am reusit sa fixez defexia sa nu mai apara pete pe ecran, dar in partea de sus dubleaza , de exemplu: la sigla postului sau la cifra care indica canalul(aceia este verde si apare langa cifre o umbra albastru deschis) Acum nu stiu daca acesta problema a fost si inainte sau cauza este deflexia montata incorect de mine!?Un sfat este bine venit , multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

2

Top autori în acest subiect

defectul tau se numeste defect de convergenta ( din cauza ca ai pus alta deflexie care nu se potriveste perfect )incearca sa corectezi din inelele cu magneti de pe gatul tubului sau deplasand foarte usor deflexia in timp ce merge televizorul

Link spre comentariu
Vizitator maxim_serghei

Am incercat sa invart de bobina de deflexie si magnetii de convergenta aia dar nu prea a avut efect ,o fi si problema ca nu am inseriat bine cele doua bobine pe partea de BV pt ca noua bobina avea rezistenta prea mica la BV Subliniez ca dublarea o face numai pe partea de sus.Sau daca exista o regula de reglare a magnetilor care ce face ca sunt destui acolo.Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări