Vizitator genEu Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Puteti sa-mi explicati si mie unde sunt situate bornele de intrare semnal, intrare curent si iesire boxa pe schema asta? Am realizat cablajul si circuitul dar mi-e sa nu leg gresit sa stric ceva. Scuzati intrebarea stupida, dar fiind primul meu circuit vreau sa nu-l gresesc.Am sa uploadez mai jos schema si cablajul.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator mihai22 Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 salutare vezi ca ai incurcat j1 cu j2 pe cablaj conform schemei e total invers Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Apreciez efortul depus in constructia acestui amplificator cu putere relativ mica.ti-am atasat legaturile pe care trebuie sa le faci..auditie placuta..daca vrei ceva putere mai mare cauta si fa una cu TDA2040 ori TDA1514A . Link spre comentariu
Vizitator mihai22 Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 in rest vad ca schema si cablajul facut par in regulaJ1 de pe schema este intrare semnal audio pct 1 este plus de la cablul audio iar pct 2 este masaJ2 pct 1 este iesirea de plus a boxei cu pct 2 minus de la boxaalimentarea amplificatorului conform schemei ar fi pct3 masa sau minus aceasi cu pct2 de la J1 iar plusul ar fi pct2 de la J2 ATENTIE CA PE CABLAJ ESTE NOTAT INVERS J1 CU J2 SPOR LA TREABA SPER SA NUL FI ARS AMPLIFICATORUL Link spre comentariu
Vizitator genEu Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Va multumesc amandurora de raspuns. Acum, cu ajutorul vostru, am priceput si eu schema:D. Inca o data multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate