Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect Amplificator MP100

Marian

Postări Recomandate

Bogdan garantez functionalitatea schemei, atat cfp cat si cvasi, schema e prea simpla ca sa rateze, si tocmai asta a fost scopul meu, o schema cat mai simpla dar stabila si cu strictul necesar. In acele arhive ai absolut tot ce-ti trebuie ca sa o faci.

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Modificarea unei surse ATX pentru alimentarea unui amplificator audio este destul de complicata si nu o recomand, in schimb ai putea folosi transformator de retea 2x24Vca/300VA, nu voi da insa nume de magazine la care le poti gasi deoarece ar putea fi considerata reclama ( lucru interzis ) in schimb pot spune ca sunt destule magazine on-line care comercializeaza transformatoare de retea, cauta la oricare vrei traf cu parametrii sugerati aici de mine.

ce modificari fac la MP100 sal alimentez la +-50Vcc

Link spre comentariu

Modificarile sunt substantiale si la schema dar mai ales la cablaj care practic trebuie refacut aproape total.

Daca nu tii neaparat sa faci tu placile atunci alternativa ar fi noile mele module MPA300.V2 pe care sper sa am timp sa le lansez undeva saptamana viitoare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări