marius75 Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Piesele le-am comandat on-line, dupa ce am facut confirmarea m-am apucat sa scot pinii integratelor si vad o zgarietura pe cablaj...ma uit mai bine si vad ca de fapt este cablajul fisurat cam 3 cm, sunt si cateva legaturi intrerupte (pe ambele parti). Zona in care s-a fisurat coincide cu un fel de umar iesit mai in afara al radiatorului Ma apuc sa refac traseele si stau cuminte pana vin piesele. Fisura era greu vizibila cu radiatorul montat, iar pe parte cealalta parea mai degraba o zgarietura. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Poate daca refaci traseele nu mai trebuiesc piese desi posibil sa il fi fisurat cand l-ai desfacut. Link spre comentariu
marius75 Postat Aprilie 4, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Cel putin una dintre fisuri (fisura orizontala, poza 3 ) este veche, deja cablajul este desprins de placa si se vede cuprul oxidat pe fisura (m-am uitat cu lupa). Eu ieri am refacut traseele dar nu stiu cand imi ajung piesele comandate...As putea sa prelungesc cu fire pinii TDA-urilor si sa fac o proba...in aceasi timp intuitia imi spune sa stau potolit ca s-ar putea sa gresesc vreo lipitura sau sa stric mai rau cablajul din zona pinilor (deja doua legaturi s-au desfacut si am prelungit cu fludor pana intr-o zona de contact mai buna). Cel mai bine astept piesele noi, (TDA7377 + LM 317) si intre timp mai verific impedanta la cele 4 difuri din masina. Revin dupa ce montez piesele noi. Link spre comentariu
marius75 Postat Aprilie 9, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Au venit piesele, am pus TDA-urile noi, la proba de viteza merg bine toate 4 boxele (imi era cam frica sa nu fi facut vreo greseala la montare). Acum l-am lasat in stand by sa vad daca se opreste iar de unul singur dupa cateva ore daca merge mai mult de 3-4 ore posibil sa fi reparat aparatul. Acum trebuie sa astept.... Link spre comentariu
marius75 Postat Aprilie 10, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Ieri l-am lasat 4 ore pe radio la volum mic dupa care l-am oprit ca se facuse tarziu...iar astazi merge fara oprire de aproape 6 ore. Cu ajutorul vostru am reusit sa repar si acest aparat Pret piese 10 lei, durata de timp cam mare dar macar am ramas cu satisfactia ca-i lucrat de mine. Cauze posibile ale defectului : 1) contactele intrerupte; 2) unul sau ambele circuite finale (TDA 7377) nu mai erau in parametrii; Multumiri atat celor care s-au implicat in acest subiect cat si celor carte de-a lungul timpului au postat informatii utile pe acest forum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum