Vizitator francezuuu Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Ma scuzati, imi puteti spune va rog cum as putea sa fac o bobina ca aceasta http://construyasuvideorockola.com/imag ... 294_05.jpg ? nu am gasit la nici un magazin asa ceva.. Link spre comentariu
corneillus Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 aceasta probabil e o bobila de la un amplificator audio, ce se gaseste la iesirea amplificatorului final si impreuna cu condensatorul are rolul de a preveni oscilatiile de inalta frecventa.nu ai gasit si nici nu cred ca ai sa gasesti asa in magazine dar e foarte simplu de facut. iei un subler , masori diametrul interior al bobinei, masori diametrul sarmei, si numeri nr de spire .cauti un burghiu sau altceva cu diametrul interior egal cu cel al bobinei, pui o hartie nu groasa sa nu influenteze diametrul peste burghiu ca atunci cand tragi bobina dupa ce ai facut-o sa nu strapungi izolatia sarmei, bobinezi spira langa spira nr de infasurari necesare, tai capetele si la urma raschetezi cu un cater sau cutit capetele pentru a departa emailul si le dai cu pasta decapanta si cu cositor pentru a facilita lipirea si asta este tot,. spor la treaba. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Acceseaza al doilea link:viewtopic.php?f=268&t=103564 Link spre comentariu
Vizitator francezuuu Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 multumesc mult !!! , si da, este de la un amplificator audio http://construyasuvideorockola.com/down ... 4_flat.pdf , 180w tda7294 Link spre comentariu
corneillus Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 cu placere dar acel circuit nu scoate 180 w nici sa crape. probabil o sa ai pana in 70 de w daca imi amintesc eu bine. eventual cauta datele de catalog ale circuitului si ai sa vezi mai exact. Link spre comentariu
Vizitator francezuuu Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 aceasta probabil e o bobila de la un amplificator audio, ce se gaseste la iesirea amplificatorului final si impreuna cu condensatorul are rolul de a preveni oscilatiile de inalta frecventa.nu ai gasit si nici nu cred ca ai sa gasesti asa in magazine dar e foarte simplu de facut. iei un subler , masori diametrul interior al bobinei, masori diametrul sarmei, si numeri nr de spire .cauti un burghiu sau altceva cu diametrul interior egal cu cel al bobinei, pui o hartie nu groasa sa nu influenteze diametrul peste burghiu ca atunci cand tragi bobina dupa ce ai facut-o sa nu strapungi izolatia sarmei, bobinezi spira langa spira nr de infasurari necesare, tai capetele si la urma raschetezi cu un cater sau cutit capetele pentru a departa emailul si le dai cu pasta decapanta si cu cositor pentru a facilita lipirea si asta este tot,. spor la treaba.a si app, un vecin mi-a zis ceva ca pot face asa ceva din sarma de cupru, este adev? Link spre comentariu
Vizitator francezuuu Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 cu placere dar acel circuit nu scoate 180 w nici sa crape. probabil o sa ai pana in 70 de w daca imi amintesc eu bine. eventual cauta datele de catalog ale circuitului si ai sa vezi mai exact.nu fac dupa schema aceea, mai in jos am un cablaj cu 2x tda in punte, gasesti imaginile in PDF-ul acela, am gasit o gramada de videouri pe youtube cu amp-ul acela si suna destul de binisor Link spre comentariu
corneillus Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 caregoric din sarma de cupru emailat. am presupus ca se subantelege ca in general cam toate bobilene se fac din sarma de cupru. poate exceptie bobinele de la circuitele de inalta vrecventa unde se fac din sarma de cupru argintat. Link spre comentariu
89-CEC Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Daca citeai atent despre el in descrierea din pdf, aflai chiar singur raspunsul la intrebarea ta referitoare la datele de realizare a inductantelor.................................in josul paginii 9. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum