Vizitator alymar Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 salut,am si eu un tv Daewoo K20V4T si m-am jucat cu telecomanda si mi-a aparut un meniu pe ecran iar dupa ce l-am stins nu mi-a mai mers telecomanda(am incercat-o si merge la alte tv si am incercat si alte telecomenzi) iar butoanele de volum si program de la tv sau schimbat. imi poate zice cineva cum sa fac sa merga iar telecomanda ? tv-ul este din 2000. ms Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Singura solutie va fi rescrierea dumpului.Alta nu exista.Dar pentru asta trebuiesc scule.Cauta un meserias care se pricepe si care are cu ce scrie dumpuri. Link spre comentariu
naebv Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Nu cred ca se poate repara fara sa dati capacul jos...apelati la un profesionist. Link spre comentariu
Vizitator alymar Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 se poate schimba dumperul ????costa mult ? Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Topicul se muta la sectiunea incepatorilor unde vei putea fi ajutat si indrumat de cei care au timp si rabdare sa iti explice amanuntit despre ce este vorba. Link spre comentariu
Vizitator GL77TOM Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 aceiasi problema am patito si eu am umblat in sistem si nu mai merge telecomanda cei de facut Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Mergi cu tvul la service sa ii rescrie dumpul din memorie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum