Vizitator popamarius Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Cum se poate vedea cand au fost furati Rami dintr-un calculator cu SO Vista? Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Nu ti-a luat prea mult timp sa ne intrebi asta?? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Hristos s-a Inaltat ! Este imposibil de vazut asta,nu se poate asa ceva. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Nu se poate vedea.Click dreapta pe My Computer -> Properties -> cauta INSTALLED MEMMORY Link spre comentariu
florinellll Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Ti-au fost furati sigur ,i-am vazut eu Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Oare nu am inteles eu bn ce a zis domnu popamarius ???? Adica vreti sa aflati cu cati rami ati mai ramas in pc-ul dvs sau de cand vi sa furat ramul din pc-u ??? Daca vreti sa aflati cu cati rami ati mai ramas in pc-ul dvs,faceti cum va zis domnu yo9hnf,iar daca vreti sa aflati de cand vi sa furat memoria ram din pc-u,asta nu se poate,cum am mai zis si mai sus. Astept !! Link spre comentariu
Vizitator popamarius Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 cand s-au furat, desigur Link spre comentariu
sho_gun Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Nu se poate vedea.Click dreapta pe My Computer -> Properties -> cauta INSTALLED MEMMORYImi cer scuze, dar nu cred ca precizeaza "cand au fost furati" Link spre comentariu
Vizitator popamarius Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Pe scurt , se pare ca nu se poate vedea intr-un calculator data in care a fost modificata memoria RAM. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Pe scurt , se pare ca nu se poate vedea intr-un calculator data in care a fost modificata memoria RAM.Nu,nu se poate asa ceva. Numai daca vreti sa stiti cu cat ram ati mai ramas in pc-u,asta se poate fara probleme. Succes !!! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Se poate vedea , dar nu in regim "amatoricesc" , ceva de genul Sysinfo dar in restore points banuiesc , din cate imi aduc eu aminte .. Link spre comentariu
Vizitator popamarius Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Poate imi dati o idee , e f important pentru mine sa vad asta Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Poate imi dati o idee , e f important pentru mine sa vad astaA fost cumparat de nou calculatorul ? Daca da, atunci pe factura ar trebui sa fie trecut si RAM-ul. Daca intre timp nu l-a mai inbunatatit nimeni, treaba asta ar trebui sa va ajute. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Chiar sunt si eu curios sa vad chestia aceasta,adica sa vad la ce data am bagat o memorie ram in pc-u si la ce data am scos memoria ram din pc-u. Dar eu cred ca este imposibil asa ceva de vazut la un pc-u sau laptop. Deabia astept !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum