Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BA3822LS - O mica nelamurire

maxente

Postări Recomandate

Am un egalizor cu acest integrat si vreau sa il pun in fata buffer-ului de mai jos

Eu ii voi face ''defeat'', nu il voi folosi tot timpul in lantul audio

Nivelul semnalului care il injectez in fata buffer-ului este de la placa de sunet (undeva la 2v), buffer-ul mergand ok

In momentul in care trec semnalul prin egalizor incepe sa distorsioneze

Cum pot eu sa reduc amplificarea acestui CI fara sa modific nivelul din sursa de semnal? :nas:

http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... 433_DS.pdf

prod_b1_man.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maxente

3

• mircea888

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Din datasheet reiese ca BA3822 are amplificare aproape unitara (de fapt este subunitara) deci el chiar atenueaza un pic semnalul.Tot in datasheet se da maximum input voltage de 0.6V, deci trebuie sa limitezi semnalul care intra in el. Cel mai simplu mod este printr-un divizor rezistiv, ai putea pune doi rezistori de 22k in serie si culegi semnalul dintre ei, astfel reduci la jumatate amplitudinea (o placa de sunet ar trebuie sa scoata aproximativ 1V ).

Link spre comentariu

Am uitat sa mentionez ca am incercat si cu un divizor rezistiv (am pus un semireglabil de 50k pentru o proba) si imi haleste joaselePlaca de sunet este un Asus Xonar DX si in datasheet scrie ca poate ajunge pina la 2v pe iesire

Link spre comentariu

Eu ma gandeam ca poate ma indruma cineva sa ii micsorez amplificarea din primul etaj de intrare, acolo unde in schema bloc arata ca are niste operationaleS-o putea face vreo ''manevra'' ??? sau orice altceva care sa ii mai micsoreze putin amplificarea Apreciez orice sfat imi dati care sa ma ajute :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări