bubusmecherul Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Am un tel nokia 2700c-2 care nu se aprinde deloc,am verificat bateria este buna,as avea nevoie de un manual service,cu placa de baza a telefonului,ceas mai putea verifica,o idee. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Iti atasez schema si pcb ul la acest telefon http://hotfil.es/554210 verifica daca iti functioneaza sursele de alimentare..cirs regulator..etc..spr la treaba.. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Mai 23, 2012 Autor Partajează Postat Mai 23, 2012 placa se alimenteaza prin cele trei clame,cum pot verifica daca se alimenteaza placa,este cumva vreo siguranta intre placa si baterie[adica ceva pe langa acele trei clame]nu prea le am cu telfoanele,de asta te intreb mai amanuntit. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 nu umbla ca nu are treaba cu clemele alea..fa cum ti-am spus... Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Mai 23, 2012 Autor Partajează Postat Mai 23, 2012 adica mai concret,sursele de alimentare..cirs regulator,in ce zona pe placa de baza sa umblu,sant total in ceata cu telefoanele,dar totusi as vrea sal fac,si mersi pentru raspunsuri. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 ti-am atasat schema tel..daca nu stii cum sa identifici componentele..eu zic sa renunti...un tel nu se poate repara asa usor...trebuie multe cunostiinte temeinice in electronica,si mai ales functionarea telefonului din punct de vedere hardware...cauta pdf.ul integratelor de sursa si verifica daca lucreaza..iti repet este imposibil sa il repari daca nu ai tangente in asa ceva si experienta... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 La fel de bine poate fi vorba despre o problemă software, nu este obligatoriu ca defectul să fie hardware. P.S: Nu este suficient doar să vrei, trebuie să ai cu ce, iar cel mai important lucru este să ştii... Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Mai 24, 2012 Autor Partajează Postat Mai 24, 2012 cu telefonul stins am conectat cablu de date,se aude in sistem cum se conecteaza si se deconecteaza inapoi cand apas pe tasta rosie a telefonului,este vreun program pentru resoftare la acest tel,un raspuns. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Phoenix, J.A.F Crack...Pentru firmware caută pe "gogu" după Navifirm. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Mai 24, 2012 Autor Partajează Postat Mai 24, 2012 un link ceva, de unde sa downloadez programele pentru tel,ca nu le gasesc. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 un link ceva, de unde sa downloadez programele...n-au nicio valoare fara partea de hardware....fara interfata!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Nu au valoare doar pentru cine nu ştie să le folosească... Cu amândouă software (crack) amintite de mine mai sus se poate rescrie pe usb telefoanele nokia din platforma BB5 sl1,sl2,sl3 !!! @bubusmecherul Google is your friend... Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Mai 24, 2012 Autor Partajează Postat Mai 24, 2012 deci nu se poate nimic! Link spre comentariu
gigione01 Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Nu au valoare doar pentru cine nu ştie să le folosească... Cu amândouă software (crack) amintite de mine mai sus se poate rescrie pe usb telefoanele nokia din platforma BB5 sl1,sl2,sl3 !!! @bubusmecherul Google is your friend... Au si optiunea DEAD USB pentru resoftare prin cablu USB!!Tutorial si link de download http://forum.dailymobile.se/index.php/t ... #msg264162 Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Mai 28, 2012 Autor Partajează Postat Mai 28, 2012 ami cere sa ma inregistrez pentru a downloda,dar cand vreau sa ma inregistrez ami zice ca este o eroare,si nu pot descarca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum