Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nokia 2700c-2

bubusmecherul

Postări Recomandate

Am un tel nokia 2700c-2 care nu se aprinde deloc,am verificat bateria este buna,as avea nevoie de un manual service,cu placa de baza a telefonului,ceas mai putea verifica,o idee.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

7

• popa ionut

3

• gigione01

2

• Eusebiu Angelescu

1

placa se alimenteaza prin cele trei clame,cum pot verifica daca se alimenteaza placa,este cumva vreo siguranta intre placa si baterie[adica ceva pe langa acele trei clame]nu prea le am cu telfoanele,de asta te intreb mai amanuntit.

Link spre comentariu

adica mai concret,sursele de alimentare..cirs regulator,in ce zona pe placa de baza sa umblu,sant total in ceata cu telefoanele,dar totusi as vrea sal fac,si mersi pentru raspunsuri.

Link spre comentariu

ti-am atasat schema tel..daca nu stii cum sa identifici componentele..eu zic sa renunti...un tel nu se poate repara asa usor...trebuie multe cunostiinte temeinice in electronica,si mai ales functionarea telefonului din punct de vedere hardware...cauta pdf.ul integratelor de sursa si verifica daca lucreaza..iti repet este imposibil sa il repari daca nu ai tangente in asa ceva si experienta...

Link spre comentariu

La fel de bine poate fi vorba despre o problemă software, nu este obligatoriu ca defectul să fie hardware.

P.S: Nu este suficient doar să vrei, trebuie să ai cu ce, iar cel mai important lucru este să ştii... :da

Link spre comentariu

cu telefonul stins am conectat cablu de date,se aude in sistem cum se conecteaza si se deconecteaza inapoi cand apas pe tasta rosie a telefonului,este vreun program pentru resoftare la acest tel,un raspuns.

Link spre comentariu

Nu au valoare doar pentru cine nu ştie să le folosească...

Cu amândouă software (crack) amintite de mine mai sus se poate rescrie pe usb telefoanele nokia din platforma BB5 sl1,sl2,sl3 !!!

@bubusmecherul Google is your friend... :da

Link spre comentariu

Nu au valoare doar pentru cine nu ştie să le folosească...

Cu amândouă software (crack) amintite de mine mai sus se poate rescrie pe usb telefoanele nokia din platforma BB5 sl1,sl2,sl3 !!!

@bubusmecherul Google is your friend... :da

Au si optiunea DEAD USB pentru resoftare prin cablu USB!!

Tutorial si link de download

http://forum.dailymobile.se/index.php/t ... #msg264162

Link spre comentariu

ami cere sa ma inregistrez pentru a downloda,dar cand vreau sa ma inregistrez ami zice ca este o eroare,si nu pot descarca.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări