Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HDD Maxtor Diamond Max plus 9 -DEFECT

Vizitator shortywtf

Postări Recomandate

Vizitator shortywtf

Aici nu ma mai descurc ... nu mai am nervi deja sunt si obosit si am nevoie destul de urgent de el ca ca am salvat atestatul unei prietene si tre sa il prezinte.. hai te rog fa un efort :)) daca stii problema.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• popa ionut

11

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator shortywtf

Normal ca este in scurt ceva pe bara de 5v ..doar de asta ti-am desenat ca sa verifici si tu sa gasesti macar cauza daca eu ti-am dat indicii unde se afla scurtul...o seara placuta.Hai,doar ai spus ca esti in domeniu..acum urmeaza sa vedem.. :da a si inca ceva poate imi zici si mie care este diferenta intre placa ta si cea din postul pe cate l-am postat mai sus.. :nas:

Totusi ma poti ajuta ? daca lucrez in domeniu electronici nu inseamna ca le stiu pe toate ... nu am inca asa multa experienta incat sa imi dau seama una 2 care e problema mai ales ca acea placa e dublu sau triplu stratificata si neavand service manual-ul e destul de greu .
Link spre comentariu
Vizitator shortywtf

Dezlipeste de pe placa sursa de3.3v si masoara daca mai ai scurt pe bara de5V intre pinul de intrare si masa.

Sursa e aia cu 4 picioruse 3 pe o parte si unu pe elalat ? ... din cate am vazut se alimenteaza cu 5 si la iesire tot 5 da ...
Link spre comentariu
Vizitator shortywtf

:41 :41 dar care??mai este vre-o sursa pe placa de 3.3v? :bataie daca mai este scoate si pe aia.. :sparge: si il"rezolvi" :rade:

tot e scurt ... da piesa aia nu era in scurt ...
Link spre comentariu

Verifica sursa de la integratul driver.de la motorul platanelor...si toate sursele coboratoare de tensiune..cauta pdf-ul ic si vezi care se alimenteaza la 5v..hai ca doar esti electronist..te descurci ..

Link spre comentariu
Vizitator shortywtf

:41 :41 dar care??mai este vre-o sursa pe placa de 3.3v? :bataie daca mai este scoate si pe aia.. :sparge: si il"rezolvi" :rade:

scuze , nu mai e scurt pe bara de 5
Link spre comentariu

Dupa ce,ca te ajut sa iti repari si hdd nici nu esti atent si nici macar un multumesc nu ai spus..dar nu-i nimic pe viitor voi stii cum sa procedez.succes in rezolvarea sursei de alimentare..si ai grije. inca poti sa il strici chiar daca ai depistat defectul ...

Link spre comentariu
Vizitator shortywtf

Dupa ce,ca te ajut sa iti repari si hdd nici nu esti atent si nici macar un multumesc nu ai spus..dar nu-i nimic pe viitor voi stii cum sa procedez.succes in rezolvarea sursei de alimentare..si ai grije. inca poti sa il strici chiar daca ai depistat defectul ...

Stai linistit ca no sa iti raman dator poate te pot si eu ajuta cu ceva eu ma ocup cu console .. ti-am zis hdd-uri nu am mai reparat si mna ma gandeam ca este o solutie intradevar pe bara de 5 v nu mai este scurt dar in punctul de 3.3 tot este . Iti multumesc pentru ajutorul care mil acorzi iar daca nu vrei sa ma mai ajuti asta e nu esti obligat sa o faci :)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări