Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modul Subwoofer?

Vizitator Mordor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

@nomikos

Eu am transformatoru pt el.. Nu vrei sa facem amindoi un amplificator Luxman B-1000f ??

Iauite ce performante are si cat costa :ras: :

Luxman B-1000f SPECIFICATIONS

Rated Output: 250W /8Ω, 500W /4Ω,

Peak Power: 1,0000W /2Ω, 2,0000W 1Ω

Input Sensitivity/ Impedance: 1V / 51KΩ RCA, 67KΩ XLR

Output Impedance: 1V / 210Ω, maximum 4.5V RCA

Harmonic Distortion: 0.0007% (1KHz) Balanced

Frequency Response: DC – 150KHz (+0, -3 dB)

Nominal Voltage Gain: 32 dB @ 8Ω

Signal-to-Noise Ratio: 118dB (1KHz {IHF-A}) XLR

Power Consumption: 439W (rated power) 232W (idle), 0.7W (stand-by)

Dimensions: 16.9 (W) x 11.6 (H) x 23.3” (D)

Weight: 141 lbs. 240 lbs (shipping) each

Luxman B-1000f Retail Price $58,900

Posted Image

Link spre comentariu

Pana se gaseste panoul din spate si restul componetelor........Acu ca am mai multe inormatii poate stie cineva din detalii despre ce e vorba? :nas:

Abia peste doua saptamâni vom afla ce mai este nou in problema care îl apasa pe @Mordor !Pana atunci el va beneficia de o vacanța fortata .....Invit pe toată lumea sa respecte litera si spiritul Regulamentului Elforum !
Link spre comentariu

Am si eu modulul asta, ce pot face cu el?...In afara de a visa in continuare, of course...

Se poate refolosi radiatorul ca grătar ptr curăţat pantofii la uşă. :rade: Aşa am văzut pe vremea lui Ceaşcă, într-o comună, la casa unui muncitor navetist ce lucra la Electronica. Avea un radiator de 1m/25cm brut, pus la uşă. :bataie
Link spre comentariu

Cand o sa intelegeti ca sunt diverse standarde de putere care permit (legal) trecerea pe un aparat a unei putereri care poate fi la o incarcare de 10%-100%.Producatorii recurg la aceste strategii ca sa-si vanda aparatele si in tari in care conceptul de ecologie e f dezvoltat si unde un aparat care are trecut pe el consumul maxim(cum multi cred) , nu s-ar vinde asa bine.

Link spre comentariu

Chiar credeti ca se aplica teoria ecologiei la un amplificator,caci la unele zic ca ,de exemplu, consuma 100w din retea,dar de fapt consuma 300w.Deci hai sa fim seriosi,chestia asta cu ecologia e mai mult de fatada ca sa se vanda pe banda produsele.

Link spre comentariu

Treaba cu ecologia era doar un exemplu,real,care prinde prin tarile scandinave, dat ca sa se inteleaga ideea:****daca nu sti norma dupa care este masurata puterea trecuta pe spatele unui aparat,nu trebuie luata in seama acea valoare.**** Nu trebuie sa ma credeti pe mine,e de ajuns sa studiati imagini cu interioarele catorva modele de amplificatoare care au trecute pe spate puteri sub 200w si in care se gasesc transformatoare care ochiometric pot sustine lejer 400w iar puterile debitate de acele aparate corelat cu clasa de amplificare(majoritatea AB) duc la o puteri cu mult peste cei 200w specificati pe carcasa aparatului.

Link spre comentariu

Cred ca asta este raspunsul:

Consumul real NU este NICIODATA incris sau mentionat pe vreun amplificator.In functie de perioada contructiva au fost marcate consumuri mai mcii sau mai mari, dar intotdeauna calculate ca o medie, fara legatura cu consumul instantaneu.

Link spre comentariu

Ala e consumul masurat pe o sarcina, fie ea 4Ω sau 8Ω, in anumite conditii. Daca ampul poate debita o putere de 2000W/1Ω, asta nu inseamna ca trebuie sa-i montezi un trafo de 3kW, urmand sa-i declari un consum maxim de 3,... KWSa n-o dam in patologic, totusi... peste 300W, in hi-fi, pe incinte de peste 92dB, este boala lui Calache...Da, ampul poate, asta nu inseamna ca trebuie sa-l sustii s-o faca, pana la capat...

Link spre comentariu

Am si eu modulul asta, ce pot face cu el?

Daca sunteti sigur ca e valid, ar merita investitia in sursa, cu incinta potrivita e devastator, "earthquake, tsunami and nuclear meltdown"! :rade: Fronturi mai abrupte la 120Hz square/1ohm(sarcina- difuzor Sony Xplod vechi, din 2000), are doar monoblocul BAMF 5500/1(3200W/1ohm/D-class).
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator Mordor

Si cum timpul trecu si eu facui rost de toate componentele acelui modul,piesa cu piesa dupa cautari prin cutii si discutii cu alte pers,acest modul este de la ONKYO THXPS-1A!!!In concluzie rusine celor ce fac reclama rau voitoate pentru un brand al carui produs costa destul,si pentru faptul ca nu sunt in stare sa recunoasca un lucru de calitate fata de o chinezarie ordinara!Ma ia cu groaza cand ma gandesc ca multi vorbiti despre constructii de boxe si amplificatoare cu astfel de cunostinte in materie! :nebunrau:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări