Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modul Subwoofer?

Vizitator Mordor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

De ce nu intrebi de la magazinul de unde iti cumperi condensatoare audiofile, ca .... proprietarul e cel mai destept si cel mai grozav. Noi aici suntem amatori, nu profesionisti ca.....dincolo, si nici nu avem de unde sa cumparam condensatoare scumpe - parca nu ar fi plin pe net. Sau....., acolo si sfaturile vin pe bani si te-ai gandit sa economisesti 2lei ?!?!

Link spre comentariu

De ce nu intrebi de la magazinul de unde iti cumperi condensatoare audiofile, ca .... proprietarul e cel mai destept si cel mai grozav. Noi aici suntem amatori, nu profesionisti ca.....dincolo, si nici nu avem de unde sa cumparam condensatoare scumpe - parca nu ar fi plin pe net. Sau....., acolo si sfaturile vin pe bani si te-ai gandit sa economisesti 2lei ?!?!

:rade: dar voi aveti doar sulite asa mici,doar pt impunsaturi usoare?! scoateti tunurile mari si iesiti pe interval,bum si gata. :limb: (se vrea a fi o gluma si rog a fi tratata ca atare)revenind la subiect,din poze eu trag concluzia ca e un etaj mono,cu ceva preu,filtre,stabilizare,etaj care daca e sa ma iau dupa tensiunea condensatorilor de filtraj,as zice ca e supraalimentat.ca atare e recomandabil a fi folosit pe impedante mari(8-12-16 ohmi) iar ca putere ar oferi putin peste 100w in conditii de siguranta si vre-o 200w cu riscul sa crape ''cu spor''
Link spre comentariu
Vizitator Mordor

Pai,lasa teoria,cum am mai spus,si daca poti sa-mi dai niste informatii despre placa respectiva si valoarea pieselor pe placa aia bine de bine...iar despre audioal....am atins un punct slab cumva,asa cum au mai mentionat si altii.Ce treaba are stampila primariei cu coada vaciii?
Link spre comentariu

Pai,lasa teoria,cum am mai spus,si daca poti sa-mi dai niste informatii despre placa respectiva si valoarea pieselor pe placa aia bine de bine...iar despre audioal....am atins un punct slab cumva,asa cum au mai mentionat si altii.Ce treaba are stampila primariei cu coada vaciii?

Mai baiatule, din cate vad eu, tu esti cu teoriile si cu raspunsurile la misto. Daca tu raspunzi la misto - ghici ce - si eu pot sa raspund la misto. Eu cat de cat am aratat ce am lucrat, dar tu doar de gura esti bun. Legat de placa respectiva - nu am facut misto cand ti-am spus sa intrebi pe destepteptul de la care iti cumperi condensatorii audiofili care nu se gasesc decat..... la audiosorcery. Dupa ce ai desfiintat si ai facut maimute pe toti membri forumului te astepti ca cineva sa iti raspunda ?!??? Apoi nu stiu de unde ipocrizia asta pe tine, dupa ce ne faci praf pe toti mai ai tupeu sa ceri informatii de la "maimute" ??? De aceea ti-am spus, intreaba-l pe domnul cu vrajeala (alchemy, sorcery, ...).
Link spre comentariu
Vizitator Mordor

Da,made JAPAN productie 2012.clasa D....ce va tot certati atat pe un stift de amplificator de 70w parca sunteti la gradinita....

Sigur,nu as vrea sa te faci de ras dupa ce aflu de la ce subwoofer apartine sau ce stift. :nas:

Pe spate scrie 50Hz,130W.

Link spre comentariu

Nenea @Mordor eu zic sa termini si sa iti iei jucaria acasa,,nu esti in masura sa contrazici pe acest forum in primul rand nu stau sa iti dau tie explicatii..daca te uiti putin in oglinda iti vei da seama ca singurul care se face de ras aici esti chiar tu..si am terminat cu discutia!a si inca ceva sa traiesti cu impresia ca daca pe spate scrie 50Hz,130W scoate 130W...da na bine aici intervine bancul cu piatra de la colegu...asa ca... :87

Link spre comentariu
Vizitator Mordor

Normal ca voi le stiti pe toate....iar eu am halucinatii ca scrie 130W.Nu e ghicitoare...de ce intrebi hpvictor?De fapt nu stii ce sa spuni despre ceea ce vezi?Oricum nu e chinezarie,va asigur.Eu nu am ochiul format pe CALITATEA ansamblului ca sa stiu cat face si cat merita pentru un subwoofer.

Link spre comentariu

nu ai halucinatii,130w/50hz mai mult ca sigur e consumul de la reteacu o singura pereche de finali nu are cum sa scoata prea mult, 70-80w in 8 ohmi cum s-a scris si mai sus ar fi pe aproape daca are sursa dimensionata corect(se poate vedea cu usurinta si din specificatiile finalilor)

Link spre comentariu
Vizitator Mordor

Probabil e asa cum spui tu CBI,e vorba de consum,ceea ce am vazut eu scris.Dar...in general subwooferele nu sunt pe 4 ohmi sau 10 ohmi cum am vazut in unele cazuri?

Link spre comentariu

pe 10 nu am intalnitpe 4 sunt cele mai frecvente(cele ieftine folosesc si difuzoare cu mai multe bobine amplificate individual),pt a scapa usor cu costul amplificarii(se folosesc mai multe amplificatoare de putere mica,chiar pe CI)la cele mai calitative sunt de regula pe 8 ohmi(sau 2x8 ohmi,pt cele cu 2 bobine)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări