Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA 2003

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Nu este greseala..am un sistem 2.1 si are final Tda1006..stiam ca este control de viteza la motoare si de aceea am intrebat daca se poate schimba cu Tda2003..in fine..l-am schimbat,dar nu se mai aude subwoofer-ul,decat satelitii..am incercat si cu Tda 2030 si dupa cateva ore de functionare l-a ars!! Sanatate!!

Link spre comentariu

se poate folosi si viceversa , TDA-urile folosite in amplificare audio sa fie folosite ca driver motor , iar daca are caracteristici ok ptr audio se poate folosi si in audio (acest 1006 pomenit mai sus).. nu am in fata datasheeturile celor doua sa fac comparatii , dar daca sunt compatibili pin la pin , si au caracteristicele cel putin asemanatoare nu vad o problema inlocuirea lui cu TDA2003 sau chiar TDA2030

Link spre comentariu

Nu este greseala..am un sistem 2.1 si are final Tda1006..stiam ca este control de viteza la motoare si de aceea am intrebat daca se poate schimba cu Tda2003..in fine..l-am schimbat,dar nu se mai aude subwoofer-ul,decat satelitii..am incercat si cu Tda 2030 si dupa cateva ore de functionare l-a ars!! Sanatate!!

Daca pui Tda 2030 este o alta configuratie,alta schema incearca sa procuri Tda 2006.Incearca si fa conparatie cu datachetul:http://tda-sxema.3dn.ru/_ld/0/24_TDA2006.pdftensiunea de alimentare cum este simpla sau simetrica ?
Link spre comentariu
Vizitator linux32

salut app de amplif cu tda2030 .. detin 2 traf ( 1:12+ 0 12-; 2: 19+ 0 19-), vreau sa fac un amplif care sa aiba urmatoarele :1: etaj 2xtda 2030 pt woff alimentat din traf 22: etaj 2xtda 2030 pt R alimentat traf 13: etaj 2xtda 2030 pt L .bis.acuma am o problema nu gasesc cablaje ca sa pot sa mi le printez si la facut nu prea ma pricep as vrea daca se poate ajutorul vostru si daca gresesc cu ceva pana acuma sa imi spuneti. macar indicatii in EAGLE ca nu stiu cum se lucreaza cu elo zi frumoasa in continuare!!!

Link spre comentariu

Sau altul ......compatibil : A2030V , A2030H , TDA 2040 , TDA2050 , LM 1875 , OPA544 . Exista si echivalente rusesti etc .Recomand doar A2030V sau OPA544 , pentru cunoscatori........

Echivalentul rusesc este K174YH19 adica in citit romaneste K174UN19Total intamplator , este echivalent cu A2030V , pentru cunoscatori .......
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări