puriu Postat Octombrie 22, 2017 Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Programul masinii de spalat este scris de obicei intr-o memorie seriala. Daca masina este veche, s-ar putea sa fie corupt. Asa am patit si eu. Un meserias care are softul si programatorul, poate sa-l rescrie. Link spre comentariu
menthorul Postat Octombrie 22, 2017 Partajează Postat Octombrie 22, 2017 voi încerca rezolvarea prin verificarea pompei, deschiderea capacului frontal de jos... aici am înţeles ca a mai fost înlocuită pompa... cum desfac şi văd despre ce este vorba voi reveni cu notificări. vă mulţumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 22, 2017 Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Uite softul poate trebuie la cineva Whirlpool FL5105A.rar Link spre comentariu
menthorul Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Am curățat filtrul de ieşire, care era plin... maşina este acum în parametri normali.. Vă mulțumesc Link spre comentariu
Bogdyn Postat Iulie 31, 2020 Partajează Postat Iulie 31, 2020 Bună ziua, am apăsat pe butonul eco.... Și nu mai revine înapoi.... A rămas apăsat.... Este ceva ce pot face? Multumesc Link spre comentariu
Ramo Postat August 18, 2022 Partajează Postat August 18, 2022 Buna, am un whirpool 5105 AA 1000 si cand ajunge cu programul la B face jumatati de centrifuga si nu merge mai departe cu programul la C si D. Imi ramane apa in cuva nu o evacueaza. Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 18, 2022 Partajează Postat August 18, 2022 ...ati dat un program peste B ?...adica , de la c,d e.....? nu mai stiu modelul, dar este cu programator electromecanic si e posibil sa fie defect in acea zona. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum