Vizitator razvan2005umbro Postat Mai 1, 2006 Partajează Postat Mai 1, 2006 :axe: am si eu o intreabare cum curat un difuzor cu membrana cauciucata de praf k am un strat de 2 cm pe difuri de praf k am renovat prin cas si stiti cum este cu prafu deci ... cum sterg difurile de praf?? :prayer: Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 1, 2006 Partajează Postat Mai 1, 2006 simplu.. cu o cirpa umeda si stoarsa fffff bine.. sau cu PRONTO PAMATUF..din motive economice poti folosi si o pensula(cel mai practic) sau daca poti cu aspiratorul pe suflat e si mai bine.. Link spre comentariu
Tranzistor_001 Postat Iunie 1, 2006 Partajează Postat Iunie 1, 2006 Cel mai bine e cu o carpa putin umeda.Asa am facut eu,acum stralucesc Link spre comentariu
radue Postat Iunie 1, 2006 Partajează Postat Iunie 1, 2006 Cel mai bine e cu o carpa putin umeda.Asa am facut eu,acum stralucescsi daca ai difuzoare cu membrana de hartie ( hartie, nu carton sau hartie tratata ) ???cel mai sigur este cu o pensula, sau cum zicea cineva mai sus, cu pamatuf... Link spre comentariu
ursus2 Postat Iulie 2, 2006 Partajează Postat Iulie 2, 2006 Baga volum maxim si pica tencuiala singura! Link spre comentariu
Nemesis Postat Iulie 2, 2006 Partajează Postat Iulie 2, 2006 Eu am o periuta de dinti cu care mai curat de praf membranele . In orice caz cel putin la membranele din hartie nu e bine sa folosesti chestii umede . Pamatufurile sau pensulele mai moi nu sunt chiar f bune pentru ca fiind moi , nu prea pot scoate praf-ul chiar de peste tot . Ceva asa mai rigid eu zic ca e perfect , cum am spus mai sus , o periuta de dinti ( sau chiar una electrica daca sunteti mai comozi :smt005 ). Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Iulie 2, 2006 Partajează Postat Iulie 2, 2006 Eu am o periuta de dinti cu care mai curat de praf membranele .pai daca nu ai membrana cauciucata si ai una ca la hp-15w de ex. nu crezi k o poti sparge cu periuta de dinti ? :weedman: totusi mie mi se pare ca periuta e cam dura pentru difuzoare Link spre comentariu
radue Postat Iulie 2, 2006 Partajează Postat Iulie 2, 2006 nu cred ca reusesti sa spargi membrana la hp-15w cu periuta de dinti :smt005 Link spre comentariu
Nemesis Postat Iulie 2, 2006 Partajează Postat Iulie 2, 2006 pai daca nu ai membrana cauciucata si ai una ca la hp-15w de ex. nu crezi k o poti sparge cu periuta de dinti ? :weedman: totusi mie mi se pare ca periuta e cam dura pentru difuzoare Daca dai cu grija nu gauresti nici suspensii de cauciuc . Sa fim seriosi , cand te speli pe dinti si mai dai cu periuta de dinti peste limba (intentionat sau nu ) ce , ti se gaureste limba :finga: ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum