Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum curat un difuzor

Vizitator razvan2005umbro

Postări Recomandate

Vizitator razvan2005umbro

:axe: am si eu o intreabare cum curat un difuzor cu membrana cauciucata de praf k am un strat de 2 cm pe difuri de praf k am renovat prin cas si stiti cum este cu prafu deci ... cum sterg difurile de praf?? :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

2

• Nemesis

2

• ursus2

1

• Tranzistor_001

1

Top autori în acest subiect

Vizitator

simplu.. cu o cirpa umeda si stoarsa fffff bine.. sau cu PRONTO PAMATUF..din motive economice poti folosi si o pensula(cel mai practic) sau daca poti cu aspiratorul pe suflat e si mai bine..

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Cel mai bine e cu o carpa putin umeda.Asa am facut eu,acum stralucesc

si daca ai difuzoare cu membrana de hartie ( hartie, nu carton sau hartie tratata ) ???cel mai sigur este cu o pensula, sau cum zicea cineva mai sus, cu pamatuf...
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Eu am o periuta de dinti cu care mai curat de praf membranele . In orice caz cel putin la membranele din hartie nu e bine sa folosesti chestii umede . Pamatufurile sau pensulele mai moi nu sunt chiar f bune pentru ca fiind moi , nu prea pot scoate praf-ul chiar de peste tot . Ceva asa mai rigid eu zic ca e perfect , cum am spus mai sus , o periuta de dinti ( sau chiar una electrica daca sunteti mai comozi :smt005 ).

Link spre comentariu
Vizitator highboy

Eu am o periuta de dinti cu care mai curat de praf membranele .

pai daca nu ai membrana cauciucata si ai una ca la hp-15w de ex. nu crezi k o poti sparge cu periuta de dinti ? :weedman: totusi mie mi se pare ca periuta e cam dura pentru difuzoare :)
Link spre comentariu

pai daca nu ai membrana cauciucata si ai una ca la hp-15w de ex. nu crezi k o poti sparge cu periuta de dinti ? :weedman: totusi mie mi se pare ca periuta e cam dura pentru difuzoare :)

Daca dai cu grija nu gauresti nici suspensii de cauciuc . Sa fim seriosi , cand te speli pe dinti si mai dai cu periuta de dinti peste limba (intentionat sau nu ) ce , ti se gaureste limba :finga: ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări