Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Daewoo model PDP DT-42D2

Vizitator mircearcs

Postări Recomandate

Vizitator mircearcs

Am si eu un Daewoo model PDP DT-42D2 la care nu se aprinde displayul.Lucreaza Stnby,toate tensiunile masurate sint ok.Doresc sa fiu si eu ajutat de cineva care sa mai lovit de acest defect.Ce am mai citit pe forumuri nu dau mai nimic despre care ar fii problema.Vreau sa il repar daca nu costa prea mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paun nelu

1

• remus68

1

Vizitator mircearcs

Am rezolvat o parte din problema cu aceasta plasma dar imaginea are moar pe tot ecranul.Rog cine s-a mai intilnit cu acest defect sa-mi dea si mie un sfat.Multumesc

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator mircearcs

Am intrat pe sa dau solutia la defectul care l-am avut la aceasta plasm pe care am reusit sa o rezolv pina la urma dupa ce m-am chinuit singur vreo citeva zile.M-am gindit ca e bine sa le spun sa stie si alti depanatori ca acest tip de defect l-am constatat dupa ce am scos modulul integrat de pe Zsus si am gasit doi tranzistori mosfeet in scurt.Atunci am schimbat tot modululZsus si asa am rezolvat acest defect.Cred ca si ceilalti care mai sin pe forum ar fi bine sa scrie dupa ce rezolva cite un defect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări