arhanghelxxl Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Salutam respectuos pe toata lumea!Am putina nevoie de ajutor .Doresc daca se poate sa construiesc o alimentare pentru o rezistenta mica de nichelina care sa actioneze ca si un resou clasic adica sa se incalzeasca destul de bine incat sa poata topi rasina.Mentionez ca nu doresc alimentare directa la priza de 220 ci cu acumulator-baterie cat mai mici ca dimensiune dar care sa ma tina cc 2-3 ore.Intreaga constructie nu trebuie sa depaseasca mai mult de 10 cm patrati.Multumesc respectuos! Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Foloseste o rezistenta de ... filtru de cafea.(Sau fier de calcat.)Sunt unele si cu plita de mentinere a cafelutei calde,termostatata. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 daca esti interesat am candal de 0,5 si poti sa faci rezistenta dupa bunul tau plac Link spre comentariu
arhanghelxxl Postat Mai 22, 2012 Autor Partajează Postat Mai 22, 2012 Am inteles da' cum fac alimentarea sa mearga cu acumulator? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 poi acumulatoru trebuie sa fie tot pe aceeasi placa de 10x10? Link spre comentariu
arhanghelxxl Postat Mai 22, 2012 Autor Partajează Postat Mai 22, 2012 Suprafata obiectului are cc10 cm in diametru prin urmare pe langa rezistenta trebuie sa inghesui si acumulatorul! Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Problema e ce cantitate de rasina vrei sa incalzesti, pentru ca puterea necesara e mult diferita Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Intreaga constructie nu trebuie sa depaseasca mai mult de 10 cm patrati Suprafata obiectului are cc10 cm in diametru... datele problemei se schimba... cercul ala cu diametrul de 10cm are 78,5cmp. Ar trebui sa faci mai multe precizari daca vrei o solutie la problema ta. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Am inteles da' cum fac alimentarea sa mearga cu acumulator?Vezi ca sunt cani electrice auto pentru apa calda sau ceai pe care le gasesti la orice hipermarket. Cumpara una (cateva zeci de lei) si vezi in ce masura poti sa-i folosesti rezistenta. Ce fel de rasina ai ? La ce temperatura se topeste ? Ce volum (pe 10cm^2) vrei sa topesti ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum