Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kit amplificator 2x250W

Vizitator z23ca

Postări Recomandate

Vizitator z23ca

As vrea sa stiu daca cineva si-a cumparat" Kit amplificator 2X250W "de pe miv si daca chiar isi merita banii .Si daca scoate cat zice 2X 250w :da ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• remus68

2

• strombi

2

• pop_ady44

1

Top autori în acest subiect

Vizitator z23ca

atunci tot de pe miv care este mai bun sa imi iau TDA7294 simplu sau 2XTDA 7294 legat in punte ? :da ca sa imi scoata pe 8 omi ce trebuie sa ii fac ? :nas:

Link spre comentariu

sfatul meu este sa iei ceva serios de la cei care vand pe forum amplificatoare sub forma chit si sa nu te pui pe aruncat banni aiurea in vant :nas: cauta ca sunt care vand nu vreau sa se considere reclama :speriat

Link spre comentariu

Cumpara linistit pe cel de 2 x 250W. Daca il alimentezi asa cum scrie in prospect, cu maxim 2 x 28Vca, nu vei avea probleme cu el. La iesiri vei obtine cam 2 x 70W / 8 ohmi; nu-l forta cu boxe de 4 ohmi.

Link spre comentariu
Vizitator z23ca

ti-ai cumparat tu asa ceva? :da sau daca si-a cumparat cineva il rog sa-mi spuna cum este .Am auzit ca astia de pe miv au numai chinezarii :jytuiyu

Link spre comentariu

Am auzit ca astia de pe miv au numai chinezarii :jytuiyu

Ai auzit bine. :da
Nu numai ca sunt chinezarii da' sunt si catastrofale, banuiesc ca te tenteaza ca e pretul mic, asa-i?E posibil sa mearga cat de cat binisor asa cum zice remus68, eu ti-as recomanda sa iti iei niste kit-uri de aici de pe forum asa cum ti s-a mai zis si mai sus, diferenta e de la cer la pamant intre ce e pe site acolo si ce gasesti aici pe forumaaa si era sa uit, aia sunt wati chinezesti acolo :rade:
Link spre comentariu

Cu cîţiva ani în urmă scria pe ele 2x500W, încet încet scade puterea pe măsură ce se informează lumea. Cum o dată pe lună apare cîte unul păcălit cu porcăriile astea, ar trebui puse la panoul rebuturilor, undeva sus să se vadă de departe şi să nu se mai deschidă mereu subiectul. Schema în sine nu e rea, dar piesele şi reclama sînt de tot rahatul.

Link spre comentariu

Cu cîţiva ani în urmă scria pe ele 2x500W,

Exista si varianta de "250w" (2x2SA1943, 2x2SC5200) si de "500w" (4x2SC1302, 4x2SC3281), ambele alimentate la 2x28V :rade: pretul spune tot 48,50lei respectiv 69,90lei ... JEGURI.
Link spre comentariu

Daca reusesti sa treci peste reclama poate nu e chiar o alternativa rea.Nu stiu ce sa spun. Mie mi s-a cerut aceeasi bani per bucata pentru realizarea unui lot de 25 PCB-uri simplute in simplu placat cam de aceeasi dimensiune.Eu nu am vazut schema dar daca Zal spune ca este OK atunci merita reflectat.Toate cele bune,Mircea

Link spre comentariu

E un amplif cu simetrie totală, cu modificări se poate scoate ceva foarte bun, dar trebuie schimbate destule piese. Eu l-aş lua doar de amuzament, să refolosesc cablajul şi să-l reconstruiesc după mintea mea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări