Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Repetoare vocale active in banda de 2 metrii

Vizitator

Postări Recomandate

Stie cineva in zona Sibiului si imprejurimi ce repetoare vocale mai sunt active si se pot accesa?Din cate stiu cel de la Paltinis a fost trasnit...iar alte repetoare ar mai fi la Ramet(Alba),Medias,Cozia,Tg.Mures.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

1

• YO9IBC

1

• Rx-Tx

1

Top autori în acest subiect

Stie cineva in zona Sibiului si imprejurimi ce repetoare vocale mai sunt active si se pot accesa?Din cate stiu cel de la Paltinis a fost trasnit...iar alte repetoare ar mai fi la Ramet(Alba),Medias,Cozia,Tg.Mures.

A fost traznit dar a fost reparat. E o mana de radioamatori din Alba si din Sibiu care se ocupa de el. La Rametz nu mai exista repetor de ceva vreme iar la Medias e liniste, doar seara mai auzi trafic intre cateva statii yo6.
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

A aparut un nou repetor vocal in 2metrii si 70 cm situat pe vf.Lacauti.Are o arie de acoperire de exceptie si realizarea in sine este de exceptie.Mai multe detalii la http://www.xpander.ro! :aplauze :aplauze :aplauze.Toata consideratia si stima pentru cei ce l-au realizat si pus in functiune.

Link spre comentariu

Da, si eu am lucrat pe acest repetor din locatia prinipala, adica bucuresti, KN34BK. Merge absolut impecabil. Toata stima si aprecierea mea celor care au depus atatea eforturi materile si fizice ca sa construiasca ceva de care se vor folosii altii.Va multumesc.YO3FEW, op. Florentin

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări