Vizitator Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Stie cineva in zona Sibiului si imprejurimi ce repetoare vocale mai sunt active si se pot accesa?Din cate stiu cel de la Paltinis a fost trasnit...iar alte repetoare ar mai fi la Ramet(Alba),Medias,Cozia,Tg.Mures. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 http://www.buz.ro/repeaters-beacons Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Stie cineva in zona Sibiului si imprejurimi ce repetoare vocale mai sunt active si se pot accesa?Din cate stiu cel de la Paltinis a fost trasnit...iar alte repetoare ar mai fi la Ramet(Alba),Medias,Cozia,Tg.Mures.A fost traznit dar a fost reparat. E o mana de radioamatori din Alba si din Sibiu care se ocupa de el. La Rametz nu mai exista repetor de ceva vreme iar la Medias e liniste, doar seara mai auzi trafic intre cateva statii yo6. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Si in prezent este functional 100% cel de la Paltinis? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 A aparut un nou repetor vocal in 2metrii si 70 cm situat pe vf.Lacauti.Are o arie de acoperire de exceptie si realizarea in sine este de exceptie.Mai multe detalii la http://www.xpander.ro! .Toata consideratia si stima pentru cei ce l-au realizat si pus in functiune. Link spre comentariu
Flor Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Da, si eu am lucrat pe acest repetor din locatia prinipala, adica bucuresti, KN34BK. Merge absolut impecabil. Toata stima si aprecierea mea celor care au depus atatea eforturi materile si fizice ca sa construiasca ceva de care se vor folosii altii.Va multumesc.YO3FEW, op. Florentin Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Din 25.OCTOMBRIE.2012 s-a repus in functie repetorul vocal de la Paltinis;R7.Frecventa intrare 145,175Mhz ,frecventa iesire 145,775Mhz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum