Vizitator Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Multumesc si eu pentru apreciere si intampinare. Personal dispun de o vasta biblioteca de fisiere asemanatoare in domeniul tuburilor. Am linkat aici doar ceea ce am crezut ca poate interesa in mod deosebit. Pe masura ce voi constata ca sunt solicitate si alte tipuri de bibliografie, voi face cunoscute si alte adrese web, de unde se pot descarca titlurile pe care le detin. Link spre comentariu
gg101 Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 (editat) Transformers And Iron-Cored Inductors Acesta este capitolul 5 din cartea Radiotron Designer's Handbook . Editat Iulie 21, 2015 de gg101 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Da - daca ai editia a 4-a. Pe de alta parte, s-ar putea spune ca este: Chapter 26 - Transformers and Iron Core Inductances de la sectiunea: PART 4 - RECEIVER COMPONENTS, penteru cei care au editia a 3-a a aceleiasi lucrari. Nu are nici o importanta, atata timp cat circula separat pe Internet. Link spre comentariu
mcl2k6 Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Are cineva cartea "Electronic designer's handbook" de Landee, Davis si Albrecht, ed. 1957, in format PDF? Caut de ceva vreme cartea asta, il am in limba rusa doar Link spre comentariu
Gh Dorian galenistul Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Are cineva cartile ,,Antene de radio si televiziune" de C Serbu, ,,Montaje realizate de radioamatori" de D Codaus si Gh Stanciulescu, ,,Prize de pamant" de D Grigorescu, ,,Culegere de probleme pentru radioamatori" de S N Sokolov si ,,2222 expresii comentate pentru radioamatori " in format pdf ? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Are cineva cartea "Electronic designer's handbook" de Landee, Davis si Albrecht, ed. 1957, in format PDF? Caut de ceva vreme cartea asta, il am in limba rusa doar Eu nu cred ca vei gasi pe Internet editia a I-a (originalul) deoarece, drepturile de autor pentru aceasta carte, au fost cumparate de Giacoletto, care a comprimat prima editie in trei capitole, a largit domeniile de interes cu notiuni de electronica moderna (inclusiv cu un capitol de proiectare asistata) si a republicat-o initial in 1977 (editia a doua) dupa care au urmat inca trei editii semnate de un colectiv de autori mult mai larg.. Probabil ca acum doi ani inca ai fi putut sa o intalnesti pe saiturile de tip torrent. Intre timp legislatia europeana a adoptat recomandarile ACTA si la ora actuala, browserele de cautare pe internet (inclusiv GOOGLE) cenzureaza cea mai mare parte a saiturilor banuite de activitate neconforma cu aceasta legislatie. Poate o gasesti in privat pe la cineva. Va fi foarte greu insa de comprimat si expediat pe E-mail, deoarece la cele peste 1000 de pagini ale primei editii, fisierul are probabil mai mult de 25 Mb. In functie de cheile lingvistice utilizate, inca mai pot fi solicitate anumite fisiere de pe saituri de tip torrent. In acest caz, cred insa ca nu ai sanse. Daca tubebooks.org, care se ocupa in exclusivitate cu carti ""vintage", nu a inclus-o printre fisierele sale, atunci in mod sigur nu o vei gasi in alta parte. Poti gasi insa in circulatie, fisiere continand parti din prima editie, cum ar fi: http://www.leradiodisophie.it/Download/Superregen.pdf care contine 8 pagini ale capitolului 7, semnat de Landee.si anume de la pagina 119 si pana la pagina 125 ale acestui capitol. Link spre comentariu
mcl2k6 Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Exact din cauza asta am pus intrebarea pe forum: daca are cineva, si imi poate trimite in privat 1 Link spre comentariu
THOMAS Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 (editat) Cteva manuale interesante si bine prezentate (scheme ,componente,detalii constructive,...) de la legendarele DYNACO ,amplificatoare vacuum tube dar si cu SS http://www.tubes4hifi.com/downloads.htm poate le stiati,dar merita reamintit acest link. Editat August 31, 2015 de LMOlimpiu Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Are cineva cartea "Electronic designer's handbook" de Landee, Davis si Albrecht, ed. 1957, in format PDF? Ar putea fi asta: http://www.tubebooks.org/Books/landee_1957_electronic-designers-handbook_%281e%29.pdf ? Link spre comentariu
mcl2k6 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Ar putea fi asta: http://www.tubebooks.org/Books/landee_1957_electronic-designers-handbook_%281e%29.pdf ? Multumesc mult, asta este! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 (editat) Am vrut sa atasez doua fisiere imagine pe acest subiect. Erau in format png si aveau respectiv 162 kB si 188 kB. Nu mi le-a primit. Nu am retinut eroarea formulata de forum, dar am crezut ca este un tip de imagine nepermis, sau ca marimea fisierelor este prea mare. Le-am transformat in fisiere jpeg. Marimea fisierelor a mai scazut in ambele situatii cu 1 kB, dar rezultatul a fost acelasi. Intrebarea mea este: A fost oare interzisa din start posibilitatea atasarii unor fisiere imagine pe acest subiect, sau este o defectiune? Editat Septembrie 24, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
George Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Incearca sa intri la tine in profil la "setarile mele" apoi la "gestioneaza atasamente" si vezi daca mai ai spatiu liber disponibil pentru a mai pune atasamente pe forum. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Acum nici 3 luni de zile, am facut curatenie si am renuntat la fisierele mari. Imi amintesc ca si feri.viski, avea aceleasi probleme, cam in aceeasi perioada. In plus Vasile marise la 80 MB (parca) norma pentru un moderator. Dar deh, nemaifiind moderator, probabil ca am trecut la o cu totul alta norma. Era ceva interesant pentru multi utilizatori de la Vintage. Sa deschida fisierul Electronic designer's handbook" de Landee, Davis si Albrecht (felicitari lui franzm ca l-a gasit - marturisesc ca eu l-am cautat in mod deosebit pe www.tubebooks.org si nu am dat peste el) la paginile 207 si 208 ale documentului pdf (4-3 si 4-4 ale cartii) unde vor gasi definitia si relatia matematica a eficientei unui etaj amplificator SE de putere in clasa A1, cuplat prin transformator. Tot acolo sunt definite si se dau relatii matematice si pentru marimile care determina aceasta eficienta. Nu fac alte aprecieri, deoarece, asa cum multi poate isi amintesc, au fost discutii "violente" pe marginea acestui subiect pe unul dintre topicurile de la aceasta sectiune. Cei care au sustinut anumite opinii, se pot acum verifica. Link spre comentariu
George Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Daca nu mai ai spatiu liber disponibil, poti ori sa mai stergi din atasamentele puse de tine pe forum ca sa faci loc pentru altele ori, daca ai timp si rabdare poti urmari tutorialul facut de Marian (din linkul de mai jos) despre cum sa pui poze pe forum cu ajutorul site-ului postimage.org Cateodata si eu mai pun poze pe site cu ajutorul postimage.org. E o metoda buna, iar daca iti faci si cont pe acel site poti gestiona oricand acele poze (sterge etc.) https://youtu.be/mnVs9OiJkuY Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 (editat) Nu sunt adeptul pozelor indirecte. Am mai facut putina curatenie si acum atasez documentele mentionate. Editat Septembrie 25, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum