Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

philips 20hf5474/10

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

6

• novica

5

• dan cod

5

• catalin004

3

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Care dintre ele l-ai scris in 24C32?

Vreau si eu dumpurile dle dan.....si rog sa-mi spuneti care memorie trebuie scrisa....

PS are 3 memorii pe placa....principala ar fi 24C64

Link spre comentariu

Eu cred ca se scrie un singur dump....nu toate trei odata...adica domnul,Dan va dat mai multe dump-uri....ca sa le aveti acolo pentru orice eventualitate...adica daca nu va merge cu primul dump sa incercati cu urmatorul ...si tot asa.... :reytre

Link spre comentariu

Da....am scris si eu tot 24C16, insa singurul bun a fost cel al domnului Dan , celelalte nu ma lasau sa intru in meniu....dl.dan a mai postat cateva dumpuri si pentru memoria flash 24C32 care daca nu este buna imaginea apare rosie, verde etc....deci folositoare si aceasta....repet pentru deblocare meniu hotel s-a folosit continutul dlui dan doar pentru 24C16

stima si multumiri tuturor

Link spre comentariu

Eu cred ca se scrie un singur dump....nu toate trei odata...adica domnul,Dan va dat mai multe dump-uri....ca sa le aveti acolo pentru orice eventualitate...adica daca nu va merge cu primul dump sa incercati cu urmatorul ...si tot asa.... :reytre

Nu poate ,,baga,,continutul de 24C32 in 24C16 cu atat mai mult cel de flash.
Link spre comentariu

Nu poate ,,baga,,continutul de 24C32 in 24C16 cu atat mai mult cel de flash.

Pai normal ca nu poate...sa bage continutul de 24c32 in 24c16....din cauza ca e mai mare softul...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări