Vizitator aniov Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Buna ziua,Situatia se prezinta in felul urmator:- In scara blocului exista distributor tv de la UPC si DIGI, iar in momentul de fata am acces la ambele( am abonament la cele 2)- Blocul este unul nou iar cablarea tv/internet este realizata din faza de constructie ( 1 cablu tv/1 de net) din scara blocului individual pana in fiecare aparament si de aici in prizele din camere prin pereti - deci pozarea unui nou cablu nu este o solutie in momentul de fata.- Pentru decodare UPC folosesc mediaboxul de la ei (abonament full,HD,3D), pentru Digi (abonament de baza) TV-LG care isi face treaba, ambele le utilizez cu semnal digital.- Conectate separat merg normal bine, insa desigur cand pun sursa UPC+DIGI intr-un splitter in apartament semnalul Digital se taie iar pe analog se suprapun diferite posturi. Intrebare:- Cum pot sa insumez/modulez cele 2 semnale TV in scara blocului (am acces la ambele cutii TV) si sa le demodulez inainte de intrare in MediaBox (UPC) respectiv TV (Digi) ? (de asemenea este de dorit sa nu amestec in tot blocul semnalul Digi cu cel UPC )P.S. Motivul pt care doresc si Digi (HD) este pentru meciurile fotbal transmise doar de ei pt urmatorii 2 ani. Alte solutii daca aveti de asemenea,Multumesc. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Cititi putin aici,sa va faceti o idee:viewtopic.php?f=14&t=57119 Link spre comentariu
Vizitator aniov Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Da multumesc, insa in aceasta variata trebuie trasa alimentare din apartament pana la parter (la releu, unde se afla cutia distribuitorilor tv ).(Nu am mentionat in anuntul initial si poate nu s-a inteles, cutiile distribuitorilor tv sunt la parter in casa scarii iar eu stau la etajul 3). Link spre comentariu
Ashky Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Foloseste o pereche din cablul utp ptr alimentarea releului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum