Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se poate decoda htc s 710 prin cod imai?

forestt

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• forestt

4

• popa ionut

1

Top autori în acest subiect

Am un htc s 710. se poate decoda prin imai? citeste doar cartele orange si vreau sa mi citeasca rds

Se poate debloca pe bază de imei şi costă 5 euro. Pentru detalii PM...
Link spre comentariu

Să-l foloseşti sănătos pe reţeaua pe care merge.

Fac o paranteză şi pe această cale rog un coleg de breaslă să-i explice acestui user (şi nu numai) ce înseamnă un telefon codat/blocat într-o anumită reţea şi cum se comportă când îi este introdus un alt sim decât cel de la providerul pe care este blocat.

Eu am vorbit în privat cu el, i-am oferit codul de deblocare mocca, dar nu am înţeles care-i defapt problema telefonului, e codat dar defapt nu e codat... :nas:

Link spre comentariu

e un telefon diferit.am schimbat si eu ,cred ca sute de telefoane dar nici unul in genul asta.am un prieten cu acelasi telefon si e tot blocat in orange.am mai vorbit si cu alte persoana din tara care tot asa au si tot blocate in reteaua orange se comporta la fel telefoanele si nu le au putut debloca. multumesc ptr informatii dar chiar nu mai am nevoie de explicatii si nici de mistouri.Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări