forestt Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Am un htc s 710. se poate decoda prin imai? citeste doar cartele orange si vreau sa mi citeasca rds Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Nu.se poate.decoda Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Am un htc s 710. se poate decoda prin imai? citeste doar cartele orange si vreau sa mi citeasca rdsSe poate debloca pe bază de imei şi costă 5 euro. Pentru detalii PM... Link spre comentariu
forestt Postat Mai 24, 2012 Autor Partajează Postat Mai 24, 2012 am auzit si eu ca nu se poate decoda.am inteles ca astea au ceva cu 17 cifre si nu se poate decoda.dar sant doar vorbe auzite.fapte nu cunosc Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Aştept în PM un imei şi modalitatea prin care poţi să-mi plăteşti, dacă esti interesat bineînţeles ! Link spre comentariu
forestt Postat Mai 29, 2012 Autor Partajează Postat Mai 29, 2012 se pare ca din pacate acest telefon tampit,nu se poate decoda,ramanand doar in reteaua orange. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Să-l foloseşti sănătos pe reţeaua pe care merge. Fac o paranteză şi pe această cale rog un coleg de breaslă să-i explice acestui user (şi nu numai) ce înseamnă un telefon codat/blocat într-o anumită reţea şi cum se comportă când îi este introdus un alt sim decât cel de la providerul pe care este blocat. Eu am vorbit în privat cu el, i-am oferit codul de deblocare mocca, dar nu am înţeles care-i defapt problema telefonului, e codat dar defapt nu e codat... Link spre comentariu
forestt Postat Mai 29, 2012 Autor Partajează Postat Mai 29, 2012 e un telefon diferit.am schimbat si eu ,cred ca sute de telefoane dar nici unul in genul asta.am un prieten cu acelasi telefon si e tot blocat in orange.am mai vorbit si cu alte persoana din tara care tot asa au si tot blocate in reteaua orange se comporta la fel telefoanele si nu le au putut debloca. multumesc ptr informatii dar chiar nu mai am nevoie de explicatii si nici de mistouri.Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum