costy35 Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Un program prea simplu pentru unii dar nu chiar asa simplu pentru altii.Trageti fereastra asupra imaginii pe care vreti sa o procesati,click copiaza apoi click contureazadaca vreti sa o faceti din nou...click reseteazaLa ce este util acest programEste util in special pentru cei ce fac pcb-uri sau mai bine zis circuite cablate...In forma actuala,nu cred ca e de mare ajutor,dar in forma finala cu salvare coordonate g-codesau actionarea directa a cnc-ului ...va fi de mare ajutorin curand pe youtube si o aplicatie a acestui program pe cnc-ul propriu,facut foarte simplu din lemn siglisiere cu bile,acelea folosita la sertare. CostyContur.zip Link spre comentariu
costy35 Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 acest program explicat pe youtube... si alt program supus atentiei dvs. asteptam pareri Link spre comentariu
znecula Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Am incercat si eu.Copiaza, contureaza, dar cum salvez acel contur sa-l pot folosi mai departe pe o masina? Stima. Link spre comentariu
Drakulya Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Interesanta idee, dar vad ca salveaza numai fisiere bmp. Ar fi mult mai util daca ar crea desene vectorizate dxf pentru a fi folosite de catre un program CAD .Este laudabila totusi ideea, dar cu inca putina munca poate rezulta un lucru util pentru majoritatea CNC-istilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum