Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

FARTOOLS

nostrom

Postări Recomandate

Are cineva informatii despre aceste masini de gaurit? Cat de zgomotoasa/precisa esteAtasez un model care se preteaza pentru un miniatelier.Multumesc,

post-18180-139829438656_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nostrom

2

• alin 105

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pare sa fie similara/identica cu ce posed eu. Daca e modelul de 350 W ( ca si a mea):-putere suficienta pt operatii obisnuite de lacatuserie, cu avans efectuat cu bun simt-precizie-nu prea, joc mare intre corpul de fonta si ax ( s-ar putea remedia)-zgomot-mic la mersul in gol (motor silentios asincron), galagia provine din operatiile de burghiere Daca e modelul de 180 W:-putere insuficienta pt operatii lacatuserie, buna doar pt table subtirele (am testat-o si returnat-o onorabilului comersant...)-precizie-nu prea, joc mare intre corpul de fonta si ax ( s-ar putea remedia)-zgomot-mic la mersul in gol (motor silentios asincron), galagia provine din operatiile de burghiere Over all: o scula fara pedigree,de baza intrun atelier obisnuit, un fel de Bator a lui Fefeleaga in varianta mecanica.....

Link spre comentariu

Multumesc pentru informatii, mai cautam poate gasim ceva mai PERFORMANT.

Editat de ola_nicolas: citatul nu era necesar si l-am sters ca atare. Iar atunci cand este, se citeaza doar ideea de baza.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări