nostrom Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Are cineva informatii despre aceste masini de gaurit? Cat de zgomotoasa/precisa esteAtasez un model care se preteaza pentru un miniatelier.Multumesc, Link spre comentariu
alin 105 Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Pare sa fie similara/identica cu ce posed eu. Daca e modelul de 350 W ( ca si a mea):-putere suficienta pt operatii obisnuite de lacatuserie, cu avans efectuat cu bun simt-precizie-nu prea, joc mare intre corpul de fonta si ax ( s-ar putea remedia)-zgomot-mic la mersul in gol (motor silentios asincron), galagia provine din operatiile de burghiere Daca e modelul de 180 W:-putere insuficienta pt operatii lacatuserie, buna doar pt table subtirele (am testat-o si returnat-o onorabilului comersant...)-precizie-nu prea, joc mare intre corpul de fonta si ax ( s-ar putea remedia)-zgomot-mic la mersul in gol (motor silentios asincron), galagia provine din operatiile de burghiere Over all: o scula fara pedigree,de baza intrun atelier obisnuit, un fel de Bator a lui Fefeleaga in varianta mecanica..... Link spre comentariu
nostrom Postat Mai 21, 2012 Autor Partajează Postat Mai 21, 2012 Multumesc pentru informatii, mai cautam poate gasim ceva mai PERFORMANT. Editat de ola_nicolas: citatul nu era necesar si l-am sters ca atare. Iar atunci cand este, se citeaza doar ideea de baza. Link spre comentariu
Vizitator dexter82 Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 salu, dar asta a lucrat cineva cu ea? http://www.metatools.ro/produs/masina-de-gaurit-cu-coloana-far-tools-dp16e Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum