Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Consum placa video Leadtek A6600GT TDH,modeul AGP 8x ?

Vizitator vladv

Postări Recomandate

Vizitator vladv

Am placa video din titlul topicului (foarte buna pentru vremea AGP 8x :da )si as dori sa o montez intr-un calculator mai vechi ce va fi folosit majoritar pentru activititi de office & navigare internet,dar si vizionare filme HD,ascultat muzica (placa de baza are codec de sunet integrat pe 6 canale :aplauze ),procesor AMD Barton 3200+,placa de baza socket A model GA-7VA rev.2.0,2 Gb RAM1,1 HDD Western Digital de 320 Gb,1 combo DVD-RW/CD-RW ASUS,,placa retea Realtek & placa retea 3COM,3 ventilatoare de carcasa & un controller pentru ele no name si as dori sa stiu cit consum are aceasta configuratie (sursa este un no name chinezesc de 50 de lei ,din pacate si 100% NU are cei 450 de W de pe eticheta!),mai ales ca aceasta placa video are un conector MOLEX pentru alimentare suplimentara si nu stiu cit consuma,iar placa de baza NU poseda conector cu 4 pini pentru procesor (am inteles ca i se spunea conector de Pentium 4.....),si nu stiu ce sursa mi-ar asigura consumul la acest sistem.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări