Vizitator Kain Postat Aprilie 30, 2006 Partajează Postat Aprilie 30, 2006 Salut! As avea si eu nevoie de ajutor,vreau sa-mi cumpar un amplificator si niste difuzoare sa-mi fac niste boxe!Problema i k mis p langa rau de tot cu subiectu asta,nu stiu preturi nu stiu ceva firme care fac difuri de calitate,nimic!Am un prieten care isi vinde o statie (amplificator) Technics 2 x 100 la 150 de euro!dar mio zis alt prieten k nu merita statia mai mult de 70! Voi ce sfat imi puteti da? Link spre comentariu
Vizitator Kain Postat Mai 1, 2006 Partajează Postat Mai 1, 2006 Chiar nu stie nimeni pretzu unui Technics 2 x 100? Link spre comentariu
Tranzistor_001 Postat Mai 15, 2006 Partajează Postat Mai 15, 2006 E mult prea mult.Cumpara si tu un Kit ! Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 15, 2006 Partajează Postat Mai 15, 2006 kit, da' technics!!... :weedman: :supz: Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Mai 22, 2006 Partajează Postat Mai 22, 2006 exista kit-uri mai bune decat technics-ul.dar daca vrei unul cauta un bazar.eu am vazut la suceava o combina completa cu trei milioaane.4 ori 100 de watti,cd,radio,cas.ssi facea si probe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum