Vizitator sound solutions Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Are cineva o schema de RGB amplificator ? sau ceva documentatie pt inspiratie ? Link spre comentariu
Cristiano Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Ce e aia amplificator RGB, ceva de genul asta cumva? Link spre comentariu
Vizitator sound solutions Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 da , asa ceva.... ma poti ajuta? Link spre comentariu
Cristiano Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Ok, ideea e relativ simpla: trebuie un montaj cu sursa de alimentare separata care sa preia semnalul de intrare (care e un PWM cu anod comun de obicei) si il reproduce intr-un semnal intern de putere joasa cu care controlezi 3 mosfeturi. E recomandat ca intrarea sa fie separata galvanic ca sa nu ai probleme cu bucle de curent, etc.Sursele mosfeturilor se leaga la minusul sursei de alimentare a montajului iar plusul ei va deveni plusul / anodul comun pentru iesire. Dimensionarea componentelor o faci in functie de curentul necesar. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Buna uite o schema clasica ..o poti dezvolta pentru tensiuni si curenti mai mari ..prin modificarea rezistentei de sarcina ori a tensiunii de alimentare. Link spre comentariu
Vizitator sound solutions Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 multumesc pt idei,o sa incerc sa schitez ceva Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Ca-n schema de mai sus,doar ca sa folsoesti mos-feti (IRF510,de ex)Fiecare culoare va trebui sa aiba rezistenta ei! Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 2n3055 se gaseste peste tot...nu am vrut sa il complic cu moss..dar din punct de vedere este mai estetic cu moss daca stam sa ne gandim...dar na eu am vrut sa nu complic problema... Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Si mos-ul nu se va incalzi,nu are nevoie de curent de comanda,nu are cadere de tensiune,e ieftin,ocupa mai putin spatiu ca 3055ul...Si eu am facut o astfel de schema:Suntem in 2012. 2N3055 original gasesti cam greu . Iar alea false nu degeaba sunt false (de tot kktul) Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Da cam asa este.... Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Acum, ar merge folosite si niste BD-uri in loc de 2N, ca astia inca se mai gasesc Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Sau poate sa faca asa ceva...si mai fain Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Cu tiristoare nu tine ,au nevoie de circuite de stingere care introduc intarzieri si => un sistem NTSC (niciodata aceasi culoare).Sch cu tranzistori sant reale ,dar nu asteapta comanda pe alt front? Exista un Kred ,Kgreen si Kblue iar anodul e comun. Link spre comentariu
Vizitator sound solutions Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 rezolvat. multumesc pt ajutor. solutia era cu moss-fet ,se poate inchide Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum