Vizitator mercury6 Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Buna ziua.In primul rand nu stiu daca aceasta este aria corespunzatoare. Daca nu este multumesc anticipat pentru mutarea subiectului.Am un mic montaj cu un mic difuzor si 2 baterii pe care l-am extras dintr-un ursulet pe care atunci cand il apasai zicea I love you si 2-3 pupici.As dori sa va intreb se poate schimba/reprograma aceasta melodie astfel incat sa o pun unei mici cutiute muzicale? Si daca da cam cat m-ar costa? Poate sa faca cineva asta in Romania? Sau macar se poate schimba melodia unei cutiute muzicale cu un mp3, daca o cumpar?Va multumesc Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Raspunsul este NU.la toate intrebarile..acum sa si explic cauza:1 acea placuta micuta cu difuzor din ursulet,are implementat in acel circuit mic si negru sub forma unei pete de smoala sa o numesc asa un circuit special programat sa ma exprim mai pe intelesul Dv,care numai asta stie sa faca..sa zica..I love you si 2-3 pupici.. si nimic mai mult,singurul lucru pe care puteti sa il modificati este viteza de rulare a acestor cuvinte prin modificarea rezistentei de pe placuta.2 si pentru cutiuta muzicala este valabil acelasi raspuns...ca mai sus...contine acelasi principiu...si nu se poate intervenii pentru modificarea sunetului emis..pentru redarea unui Mp3 lucrurile se complica extrem de mult...in comparatie cu cele de mai sus.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum