dynky Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Va rog frumos,ci audio PA7493L(2w,alim3-6v) are echivalent.Unde il pot gasi?Este folosit intr-o orga.Va multumesc. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Cu putina indemanare si pricepere il poti inlocuii cu TDA7496L ,care are si control volum DC,dar nu stiu daca il gasesti asa usor, o varianta ar fii cu 2 X TDA1013B,le gasesti pe toate drumurile..are volum DC control dar tensiunea cam mare de alimantare..si are o putere ceva mai mare dar merge si cu 12V,ori poti sa optezi pentru TDA2822 clasicul si simplul..care nu are DC control volume.. o sa iti mearga numai la maxim, ori poti sa ii reduci din volum cu rezistente fixe dupa ce te ai hotarat cam cat vrei sa ti se auda..... Pote sa te intreb in ce orga ai IC PA7493L sunt curios Link spre comentariu
dynky Postat Mai 20, 2012 Autor Partajează Postat Mai 20, 2012 Are o gramada de chestii pe ea,cred ca e un chinezarai ,se numeste bontempi.Nu este a mea.Mi-a ajuns la atelier si are pirlit integratul. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Fa modificarea cu TDA2822 si o sa fie ok,asta este o sa cante la maxim..dar decat deloc.. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Am depanat o Bontempi cu un defect asemanator in ... 1986. Nu era chinezarie si era produsa in Italia. Acum, toti producatorii asambleaza sau produc in China.Etajul final AF il poti realiza cu orice CI care functioneaza la tensiunea de alimentare disponibila in orga; il faci pe o placuta care se va amplasa unde ai loc.Posteaza o poza cu "clapa". Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Si un potentiometru optional.... daca nu o sa :band la maxim.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum