Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme net

cata_124

Postări Recomandate

Am si eu o problema cu pc-ul, vreau si eu un sfat ca nu stiu ce sa fac, am ajuns sa disper din aceasta cauza.Am o problema cu netul cums e zice.Eu sunt conectat la net prin stik rds de ceva timp ca nu mai am serviciu si nu am mai platit abonamentul si am imprumutat un stik de cateva luni.Problema este in felul urmator:De cam 1 luna a inceput sa mi se blocheze conectarea la pc. si anume dupa aproximativ 5-10 20 min sau cel mult 1-2 ore in cazul cel mai fericit mi se blocheaza netul de la stik, si pc-ul merge nu-i problema in rest, dar are niste simtome ciudate legate de net.In momentul in care se blocheaza, bara de instrumente de jos isi schimba culoarea din albastru in gri pentru cateva secunde, imi da eroare la messenger si ma obliga sa il inchid, dau disconect la stik ca el ramane blocat pe conectare, si dau iara conectare si asa sta tot timpul dupa ce dau iara disconect a 2 oara si iara conectare da cu connect failed, daca incerc sa dau sa ma conectez normal pe iconita e la rds cea care era pentru conectare imi zice asa: cannot load phonebook error 1727 the remote procedure call failed and did not execute in rest pc-ul functioneaza nu am probleme . Conectarea al net se mai poate realiza dupa un restart, dar este ciudat ca mi sa blocat si dupa ce am restartat la 1 minut.Am instalat windows iara am formatat tot asa face, nu mai stiu ce sa ii mai fac si ma dispera.Mai am o problema de ceva timp nu mai merge coolerul de la placa video , el nu mai merge cu mult inaintea ca sa mi se intample aceste chestii, sa afecteze dupa un timp in asa fel incat sa se blocheze? de jucat nu ma joc sa zici ca se incinge prea mult, va rog un sfat de unde ar fi si ce as putea sa ii fac sa scap de aceasta deranjanta problema.Va multumesc si astept raspunsuri.Daca cineva vrea sa ma ajute mai amanuntit ma poate contacta pe messenger la adresa dragomir_catalin_1981 pentru ami multe detalii poate nu am fost eu prea explicit sau nu sa inteles bine problema, va rog sa ma apelati cei care stiu ca ma pot ajuta. :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cata_124

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări